Specialprodukter kræver fleksible transportløsninger

I entreprenørbranchen kan der ske ændringer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt med en partner, som holder ord og får varerne frem, selv om der sker ændringer.

HauCon A/S har blandt andet leveret produkter til Operahuset i København..

HauCon A/S’ rejse startede i 1988 i et lille værksted i Aarhus. I dag er HauCon A/S en af Nordens førende distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker, og de har leveret produkter til store kendte byggerier såsom Øresundsbroen, AARhus og Operahuset i København.

HauCon A/S bestræber sig på at være den foretrukne partner indenfor entreprenørbranchen og til elementfabrikker ved blandt andet at levere innovative løsninger. For at kunne bibeholde deres position i markedet og øge væksten, er det vigtigt, at alle led i deres forsyningskæde bliver nøje overvejet. Dette indebærer blandt andet deres samarbejdspartnere på transport. For HauCon A/S er det vigtigt med partnere, der matcher deres værdisæt og lever op til deres høje krav til service. Det gør FREJA, og på baggrund af dette blev FREJA valgt som transportleverandør.

”FREJA er en stabil samarbejdspartner med leverancer hver dag. Vores opstartsforløb har været super godt, og det har blandt andet bestået af oplæring i deres online system. Vores kontaktperson hos FREJA, Kasper Hansen, har assisteret med hurtig feedback og gode løsninger, og det har vi været yderst tilfredse med. Ydermere, lever FREJA op til vores krav om leveringsstabilitet og fleksibilitet, hvilket er vigtigt i vores branche og dermed grunden til, at valget faldt på dem”, udtaler Sandra Knudsen, Intern Sælger/Indkøber i HauCon A/S.

I entreprenørbranchen kan der ske ændringer fra dag til dag, og her er det især vigtigt med en partner, som holder ord og får varerne frem, selv om der sker ændringer.

”For FREJA har det altid været vigtigt at tilpasse os vores kunder og gøre vores ypperste for at få varerne frem uanset hvad. Der skal to parter til for at få et samarbejde til at spille, og FREJA har værdsat den tydelige kommunikation og tætte dialog, vi har haft med HauCon A/S fra dag ét. Det er noget, vi kan tage med videre i samarbejdet med andre kunder” forklarer salgsrepræsentant i FREJA, Kasper Hansen.

Hvis du vil lære mere om FREJA, og finde ud af om de er den rette leverandør for din virksomhed, så kan du læse mere på deres hjemmeside: www.freja.dk.

Det er ikke alle forsendelser, der kan transporteres på vejen. Måske må den i luften, og det kan vi hjælpe dig med. .

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA