Sportamore vokser fortsat med udvidet automatlager

Sportamore, Nordens største og hurtigst voksende online sportsbutik har udvidet sit fuldautomatiske centrallager i Eskilstuna i Sverige i samarbejde med Swisslog. Udvidelsen startede i februar 2018, og blev afsluttet efter planen i februar 2019.

Sema Söderhäll, Chief Logistics Officer hos Sportamore..

15.05.2019

Sponseret

Swisslog

- Sammen med Swisslog har vi været i stand til og gennemføre udvidelsen uden at forstyrre vores normale produktion, som vi er meget taknemmelige for, siger Sema Söderhäll, Chief Logistics Officer hos Sportamore.

Udvidelsen har været planlagt i lang tid, og omfatter flere AutoStore®-robotter, banesystemer, samt arbejdsstationer til pluk og pakning. Efter udvidelsen omfatter Sportamores automationsløsning ialt 88 robotter, 165.000 kasser, 6 plukkestationer og 18 pakkestationer. Installationen af det nye udstyr fandt sted i fire faser, og projektet blev testet og formelt afsluttet i slutningen af februar 2019.

- Nu har vi kapacitet til at håndtere en fordoblet salgsvolumen i forhold til niveauet inden. Men eftersom vi vokser hurtigt, er vi allerede i gang med at planlægge, hvad der vil ske i næste fase, siger Sema Söderhäll.

Sportamores automatiserede lager omfatter en AutoStore® - det vil sige en automatisk robotløsning til kasser – intelligent baneteknologi (QuickMove conveyor system), arbejdsstationer til pluk og pakning, internlevering og returhåndtering. Hele processen er datadrevet og håndteres af Swisslogs WMS SynQ - "Synchronized Intelligence" i kombination med Sportamores egen WMS.
 

Om Sportamore
Sportamore AB (Publ) er Nordens største og hurtigst voksende online sportsbutik. Virksomheden blev grundlagt i 2009, og havde sin første online handelsdag den 1. maj 2010. Sportamore sælger ca. 20.000 produkter fra omkring 300 forskellige varemærker, der repræsenterer mere end 30 forskellige sportsgrene. Virksomheden har siden starten fokuseret på at have et meget attraktivt kundeudbud med fri fragt, gratis retur, 30 dages bytteret og prisgaranti.

Om Swisslog Logistics Automation
Vi skaber fremtiden inden for intralogistik med robotter, og data-drevne og fleksible automatiserede løsninger, der giver vores kunder exceptionel værdi. Swisslog hjælper fremsynede virksomheder med at optimere lager- og distributionscentre med fremtidens automatiserede løsninger og software. Vores turnkey tilbud omfatter rådgivning, systemdesign og implementering samt livslang service til kunder i mere end 50 lande.

Swisslog er en del af KUKA-koncernen, en førende global leverandør af intelligente automatiseringsløsninger med over 14.000 ansatte over hele verden.

Mere fra...

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

19.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog styrker sin tilstedeværelse i Danmark og ansætter Thorben Larsen som ny salgsansvarlig

11.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog fremhever «den menneskelige siden av automatisering» under LogiMAT 2024

05.03.2024Swisslog

Sponseret

Consider an automated fulfillment solution for customers in stores and shopping cente

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics