Stor interesse for PALOMAT på HI13

PALOMAT, den danske producent af pallemagasiner, deltog på årets HI messe i samarbejde med LINAK Danmark A/S. PALOMAT Greenline, blev vist frem på LINAKs stand med stor succes.

PALOMAT Greenline, blev vist frem på LINAKs stand med stor succes. .

17.09.2013

Sponseret

Annette N. Andersen, PALOMAT

”Vi har ikke selv været en aktiv deltager på HI13 siden 2005, men da vi fik muligheden for at udstille den nye PALOMAT Greenline på LINAKs stand, kunne vi ikke sige nej. LINAK har været en vigtig medspiller i udviklingsforløbet af den nye model og en fælles deltagelse er uden tvivl med til at styrke vores samarbejde”, fortæller Area Manager hos PALOMAT, Majbritt Svane.

Hele designet af LINAKs stand passede perfekt til PALOMATen. Det var enkelt og alligevel indbydende, og det emmede af kvalitet. Standen var godt besøgt, og interessen for PALOMATen var stor. Hos PALOMAT har deltagelsen på årets HI13 uden tvivl åbnet øjnene for nye måder at være på messe.

”Det er bestemt ikke sidste gang, vi deltager på HI i samarbejde med en underleverandør”, afslutter Majbritt Svane.

Også hos LINAK Danmark A/S har det været en god oplevelse at kunne fremvise et faktisk produkt på deres stand;

”Det har betydet meget for os, at vi kunne have PALOMATen på vores stand, da det har givet os en unik mulighed for at vise vores kunder, at LINAK aktuatorer rent faktisk kan bruges i krævende automatik løsninger”, udtaler Thomas Skovbjerg, der er teknisk salgsingeniør hos LINAK Danmark A/S, og fortsætter;

”LINAK Danmark A/S har i gennem længere tid arbejdet på at tilbyde vores kunder at være systemleverandør eller udviklingspartner i tæt samarbejde med dem. Det er den elektriske PALOMAT et godt eksempel på, og vi har haft et tæt og godt samarbejde med PALOMAT i forbindelse med udviklingen af den.”

Mere fra...

15.03.2024PALOMAT

Sponseret

PALOMAT® er klar til LogiMAT 2024

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

16.10.2023PALOMAT

Sponseret

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

16.05.2019PALOMAT

Sponseret

High global demand for Palomat - Staff numbers jump by 40%

25.10.2017PALOMAT

Sponseret

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

20.06.2017PALOMAT

Sponseret

Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien