Swisslog tildeles ordre på nyt distributionscenter fra den skandinaviske modekoncern Varner

Swisslog tildeles opgaven at levere et nyt distributionscenter, som Varner Gruppen, en af Nord Europas største modekoncerner skal bygge i Sverige.

20.10.2014

Sponseret

Swisslog

Med ordren forstærker Swisslog yderligere sin position som ledende leverandør af state-of the-art løsninger for detail- og e-handlen.

I Swisslogs rolle som totalingeniør indgår design, levering og integration af distributions centeret. Logistikløsningen, som skal erstatte de nuværende seks trediepartslagre, gør det muligt for Varner, at centralisere al deres intern-logistik til Vänersborg som er placeringen af det nye lager.

Ordren inkluderer automatiske stablingskraner, banesystemer – både palle og letgods, en løsning til hængende tøj, samt en AutoStore®. Alt bindes sammen via en cross-belt sorter, og Swisslogs egen-udviklede styresystem, WarehouseManager. Desuden indgår en langsigtet driftsaftale, med heldækkende service og support. Distributionscenteret (DC) rummer 40 000 pallepladser, 330 000 dynamiske lokationer i miniload-systemet, mens AutoStore–løsningen er udrustet med 60 000 kasser. Integrationen starter i april 2015, og komplet overtagelse er planlagt til sommeren 2016.

Varner og Swisslog samarbejder for at møde markedets vækst og udvikling

Norge-baserede Varner-Gruppen, er en ledende, hurtigt voksende aktør indenfor modebranchen, med en omsætning på 9 milliarder danske kroner, og flere end 1 380 butikker i Skandinavien, Finland, Tyskland, Island og Polen. Varner ejer bl.a. modekæderne BikBok, Carlings, Dressman, Wow, Volt og Urban.

For at være velforberedte til den fremtidige vækst, insourcer og konsoliderer Varner nu sin logistik, fra de nuværende seks trediepartslagre, til et state-of-the-art DC, som kommer til at håndtere hele det Europæiske marked.

-Vi ønskede en fleksibel, omkostnings-effektiv, ergonomisk og grøn løsning, siger Anders Eriksson, Head of Logistics Varner Retail AB. Swisslogs innovative løsnings-design, var den afsluttende og afgørende faktor.

Mere fra...

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

19.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog styrker sin tilstedeværelse i Danmark og ansætter Thorben Larsen som ny salgsansvarlig

11.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog fremhever «den menneskelige siden av automatisering» under LogiMAT 2024

05.03.2024Swisslog

Sponseret

Consider an automated fulfillment solution for customers in stores and shopping cente

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics