Swisslog vinder af Supplier Excellence Award 2013

Hvert år uddeler Texas Instruments (TI) – prisen Supplier Excellence Award, til leverandører som udmærker sig ved, at møde med deres høje standard indenfor produktkvalitet, service og support.

Fra venstre: Pieter Marseille, Global Product Distribution Manager, Texas Instruments, Koh Seng Teck, VD Swisslog Sydøst Asien o.

21.08.2014

Sponseret

Swisslog, Swisslog

Hvert år uddeler Texas Instruments (TI) – prisen Supplier Excellence Award, til leverandører som udmærker sig ved, at møde med deres høje standard indenfor produktkvalitet, service og support. Ud af TI´s 1200 leverandører, er Swisslog en ud af 12 udvalgte, som i år har modtaget den prestigefyldte udmærkelse, for sine produkter og tjenester. Vinderne blev kåret for deres eksemplariske resultater indenfor kvalitet, miljø og socialt ansvar, teknologi, leverings sikkerhed, responstid og omkostninger.

 I slutningen af 2011 tildeltes Swisslog opgaven, at integrere en automationsløsning i TI´s distributions center i Singapore. Centeret tager imod og konsoliderer leverancer fra 20 lande, inden de leveres ud til 54 forskellige lande. Efter installationen af AutoStore®, - en automatisk gods – til operatør – løsning for lager og plukning, er plukkenøjagtigheden, samt effektiviteten forbedret væsentligt. Den pladsbesparende kube-løsning tillader 4 gange højere lager volumen end tidligere (På det samme gulv areal) – og den totale løsning har resulteret i en betydelig produktivitetsforøgelse.

- Vi er meget beærede af denne udmærkelse”, siger Koh Seng Tech – Swisslog´s VD i Sydøst Asien, og fortsætter; Denne anerkendelse er et resultat af vores kontinuerlige indsats for, at hjælpe Texas Instruments med at nå deres mål, om omkostnings reduktion og produktionsforøgelse.

Rob Simpson, VD Worldwide Procument and Logistics, I Texas Instruments tilføjer:

-Swisslog er en nøgle-partner som hjælper os med, at nå vores højt satte mål, ved hjælp af eksemplarisk gennemførelse, kvalitet og præstation i projektet. Swisslog har også vist ekstraordinært engagement når det kommer til at bidrage med effektivisering af vores værdikæde. AutoStore-løsningen, har givet os en bedre kontrol af vores lager, samt hurtigere og præcis ordrestyring og håndtering.

Mere fra...

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

19.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog styrker sin tilstedeværelse i Danmark og ansætter Thorben Larsen som ny salgsansvarlig

11.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog fremhever «den menneskelige siden av automatisering» under LogiMAT 2024

05.03.2024Swisslog

Sponseret

Consider an automated fulfillment solution for customers in stores and shopping cente

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics