Tech Data forbedrer den kundevendte supply chain

En af verdens største grossister inden for teknologiprodukter fortsætter med at videreudvikle på kundevendte online værktøjer, der skal optimere den samlede forsyningskæde.

02.07.2012

SCM.dk

Vi bevæger os fra en tid, hvor konkurrencen foregik mellem enkeltvirksomheder til en tid, hvor konkurrencen foregår mellem forsyningskæder eller -netværk. Det er en påstand, der for mere end ti år siden blev fremført af en af de førende forskere i supply chain management og marketing professor Martin Christopher fra Cranfield University, og den erkendelse er langsomt ved at sive ud i virksomhedernes praksis. Tech Datas lancering af online tilbudsværktøj, der er integreret med logistikværtøjer er et godt eksempel på et lille tiltag, der peger i den retning. Her er der nemlig tale om, at Tech Data som en af verdens største grossister inden for teknologiprodukter tager ansvaret på sig og gør en offensiv indsats for at hjælpe sine kunder til at skabe vækst i form af mersalg, bedre kundeservice og mere effektiv logstik. Målet er selvfølgelig, at Tech Datas forretning skal vokse, men midlet er at hjælpe den samlede forsyningskæde til større succes.

Skærmbillede af Tech Datas online tilbudsværktøj. Foto: Tech Data..

Tilbudsværktøj med logistikinfo
Grossisten har lanceret næste generation af sine onlinetjenester i form af et online tilbudsværktøj, der gør det let for forhandlerne at udarbejde professionelle kvalitetstilbud til deres kunder. Værktøjet omfatter også præcise informationer om lagerstatus, leveringstider, leveringsform etc.

Om værktøjet

Det nye ”Professional Quotation Management” værktøj giver forhandlerne mulighed for at udarbejde præcise og omfattende tilbud til kunderne. Detailhandlerne kan indsætte eget logo, medtage egne produkter og tjenester og vedhæfte detaljerede datablade til tilbuddene. Det nye værktøj kan oprette HTML? eller PDF?dokumenter i professionelt layout, og forhandlerne kan besvare kundehenvendelserne hurtigere og yde et højt serviceniveau. Værktøjet indeholder også en række nye funktioner på produktoverblikssiden med alternative produkter, billeder fra flere vinkler og uddybende tekniske specifikationer.

”Værktøjet er den seneste forbedring af vores samlede forhandler-webkoncept, der skal hjælpe vores kunder til at give deres kunder en bedre salgsproces og service. Der er direkte integration til vores avancerede produktkatalog, logistiksystemer og bogføringssystem, så det hele er samlet i ét overskueligt værktøj”, fortæller Tech Datas danske e-commerce chef Sven Erik Thomsen.

Om Tech Data

Tech Data Corporation er en af verdens største grossister inden for teknologiprodukter med 125.000 detailhandlere i mere end 100 lande. Tech Data havde en nettoomsætning på 26,5 milliarder USD i regnskabsåret, der afsluttedes 31. januar 2012, og er placeret som nr. 109 på Fortune 500 listen over de største virksomheder. Se mere på www.techdata.com.

Små og mellemstore forhandlere
Tech Data har 4700 forhandlere i Danmark med i alt 21.000 brugere af Tech Datas forhandlerweb. Det nye værktøj er særlig målrettet de mange små og mellemstore forhandlere, der ikke selv har musklerne til at udvikle avancerede digitale hjælpeværktøjer. ”Vi ha mange dygtige små og mellemstore forhandlere i Danmark, og dem vil vi gerne hjælpe til at opnå en endnu mere effektiv dialog med deres kunder”, fortæller Sven Erik Thomasen, der tilføjer, at værktøjet er udviklet som en direkte respons på efterspørgsel fra kunderne udtrykt i en kundetilfredshedsundersøgelse gennemført sidste år.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

03.07.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Modstandsdygtighed sat på formel

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

28.06.2024SCM.dk

Logistikgigant fortsætter med fyldte ordrebøger

25.06.2024SCM.dk

Geodis Danmark skifter til vedvarende energi

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup