TOP-TOY vælger Swisslog til ny automationsløsning

Göteborg, 2018-11-13 – TOP-TOY A/S, Nordens førende butikskæde af børneprodukter (BR samt TOYS’R’US), har valgt Swisslog som partner og leverandør til deres nye automatiserede e-handels- og fulfilmentlager i Greve, Danmark.

Hjertet i det nye anlæg er en AutoStore®-løsning.

14.11.2018

Sponseret

Swisslog

- Investeringen er et led i vores arbejde for at gennemføre vores omni-channel strategi og dermed tilbyde en bedre kundeoplevelse, og integrere og effektivisere vores produktflow, siger Jens Hansen, COO hos TOP-TOY A/S.
 

Hjertet i det nye anlæg er en AutoStore®-løsning, der integreres med automatiseret baneteknologi, ergonomiske arbejdsstationer for plukning og pakning, automatiske emballageløsninger, interne leverancer og returhåndtering. Hele processen er datadrevet og styres af Swisslogs WMS SynQ – ”Synchronized Intelligence”, i kombination med TOP-TOY’s egen WMS.


- Efter en lang og omhyggelig beslutningsproces valgte vi Swisslog som partner. De tilbød os en overlegen totalløsning, hvad angår både den rent tekniske løsnings design og ydeevne samt den kommercielle og finansielle opstilling, forklarer Jens Hansen.


Den nye automationsløsning vil blive etableret i tilslutning til TOP-TOY’s nordiske centrallager i Greve, Danmark. I den første fase installeres der en AutoStore®, der består af ca. 35,000 kasser og 60 robotter. Anlægget bliver dimensioneret til at håndtere op til 100,000 kasser og 150 robotter.


- Vi er utroligt glade og stolte over at blive valgte som TOP-TOY’s automationspartner på et marked med hård konkurrence, siger Lars Hultén, administrerende direktør hos Swisslog Norden.

Mere fra...

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

19.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog styrker sin tilstedeværelse i Danmark og ansætter Thorben Larsen som ny salgsansvarlig

11.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog fremhever «den menneskelige siden av automatisering» under LogiMAT 2024

05.03.2024Swisslog

Sponseret

Consider an automated fulfillment solution for customers in stores and shopping cente

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics