Toyota Material Handling får tildelt guld-certifikat af EcoVadis

For femte gang er Toyota Material Handling Europe blevet tilkendt EcoVadis’ guld-certifikat for bæredygtighed. Virksomheden er den første – og stadig den eneste i industrien – der har opnået dette niveau.

Certifikatet anerkender virksomheder, der er dedikeret til transparens, når det kommer til at måle og harmonisere deres præstation på tværs af alle enheder på EcoVadis’ platform.

EcoVadis gør det nemmere for vores kunder at sammenligne os med andre leverandører. Og i disse tider, hvor bæredygtighedsaspektet er blevet endnu vigtigere for udvælgelse af leverandører for mange virksomheder, er denne bedømmelse vigtig for os,” siger Carina Strömberg, Sustainability Controller hos TMHE. ”Guld-certifikatet anerkender vores indsats for at være mere transparente, især i områder som HR og compliance. Vi har forbedret vores totale score fra 72 til 76 ud af 100 point, og har især gjort fremskridt indenfor arbejds- og menneskerettigheder.” Ecovadis rangerer Toyota Material Handling i top 5 % af alle de globale virksomheder der deltager i denne vurdering.

TMHE, der blev evalueret første gang på gruppeniveau af EcoVadis i 2012, var de første i industrien til at modtage guld. Siden da har Toyota udvidet deres årlige vurderinger til 26 selskaber og i 2017 blev vores fire europæiske fabrikker, 21 nationale salgsselskaber og gruppen som helhed evalueret og tildelt 11 guld-, 13 sølv- og to bronze-certifikater.

EcoVadis gør det lettere for virksomheder at handle med Toyota. Den omfattende platform, samt den årlige reevaluering af alle Toyota Material Handlings selskaber, giver nemt adgang til resultatrapporter, der dækker 150 forskellige indkøbskategorier – fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. EcoVadis giver en lettilgængelig oversigt over bæredygtighedsrangering og evaluering, og er brugt af ledende multinationale virksomheder og over 40.000 af deres værdikæde partnere på tværs af 120 lande.

Mere fra...

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

06.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

01.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Supply chain planning er 90 procent mennesker

20.10.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Skift fra diesel til elektrisk gaffeltruck reducerer Danpals CO2-aftryk med 79%

16.10.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Optimal Materialehåndtering i Køle- og Frysehuse