Toyota Material Handling præsenterer forbedrede og alsidige palletrucks og stabler til gående førere

Toyotas poulærer små palletruck og stablere har fået et stort facelift. Toyota BT Levio palleløftere og BT Staxio stablere (LWE140-250 og SWE080L-200D) til gående førere er blevet forbedret baseret på Toyota-værdien Kaizen.

Toyota BT Levio palleløftere og BT Staxio stablere.

Markedet for eldrevne truck til gående førere vokser hurtigt, og Toyotas BT Levio elektriske palleløftere og BT Staxio elektriske stablere optimeres konstant for at overgå kundernes forventninger. “BT Levio og BT Staxio W-serien har vist, hvor alsidige disse truck er, og hvor nemt pallehåndtering kan være for kunder verden over. Med fokus på vores kunder og deres behov kan vi nu levere produkter med endnu flere funktioner samt muligheder for at øge produktiviteten, sikkerheden og effektiviteten,” udtaler Andreas Lindsjö, Group Manager Warehouse Walkies Product Management fra Toyota Material Handling Europe.

Øget produktivitet

Stablerne kan leveres med støjsvag hydraulik som ekstraudstyr, for at opnå et lavere støjniveau. Dette gør disse truck ideelle til arbejde i støjfølsomme og støjsvage omgivelser såsom supermarkeder og butikker samt om bord på lastbiler, når der leveres varer om natten.

Truck i BT Staxio W-serien fås nu også med en vægtindikator, der viser den estimerede vægtbelastning på gaflerne. Derved undgås løft af for tung last samt overbelastning af lastbiler, elevatorer og læsseramper.

BT Staxio SWE080L-140L stablerne med initialløft kan transportere to læssede paller samtidigt (en på støttebenene og en på gaflerne), mens BT Staxio SWE200D er specielt udviklet til dobbelt stabling. Samtidig transport af to læs øger produktiviteten.

Sikkerhed og stabilitet

Batteri- og motordækslet på alle BT Levio og Staxio W-modeller er blevet opdateret og gjort mere robust, i et design som på resten af seriens truck.

Truck i W-serien kan udstyres med hastighedsreduktion i sving, hvilket gør dem gode til at håndtere høj og ustabil last. Den forbedrede stabilitet forebygger beskadigelse og tilskadekomst, og gør arbejdspladsen mere sikker.

Ekstremt effektive

Truck i BT Levio og BT Staxio W-serien udnytter energien bedre, øger driftstiden og reducerer CO2-udledningen. Hver model fås også med en indbygget lader, med hurtig og nem opladning om bord på en lastbil, så der spares tid.

Som standard fås alle disse truck med lithium-ion teknologi, monteret hos Toyota Material Handling Europe. På lithium-ion-drevne truck er det ikke nødvendigt med batteriskift, ekstra batteri eller opladningsområde. I stedet kan trucken oplades, når det passer, eksempelvis i pauser, med løbende opladning. Batteriet skal heller ikke vedligeholdes, og den effektive energiudnyttelse er forbedret helt op til 30% takket være lithium-ion.

Alle lagertruck produceret af Toyota Material Handling Europe er også udstyret med telematik som standard, hvilket gør dem til intelligente truck fra Toyota. Derved kan kunderne nemt tilslutte deres gaffeltruck til I_Site, med bedre kontrol og forbedring af produktiviteten og sikkerheden, blandt andre fordele.

Mere fra...

04.06.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

03.06.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

03.06.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Fra gas til el – stor byggevaregrossist eksekverer ESG tiltag i den interne transport

28.05.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Klarhed i timemåling på truck: A-tid kontra S-tid

13.05.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde