Tysk truckterminal til lav pris

Holder du af tysk kvalitet og grundighed? Så er her et helt nyt tilbud inden for truckterminaler. En terminal som er 100% udviklet og produceret i Tyskland. Producenten hedder ads-tec og prisen er det halve.

Find dem på SHOPPEN: http://shop.pcsys.dk/pc-27401-10-ads-tec-vtm60.aspx.


Det er detaljerne der gør forskellen

Terminalen er PC kompatibel, den er slank, robust og godt designet. ads-tec terminalen er skabt til et barsk miljø. Den fungerer godt på gaffeltrucks og i køretøjer. Alt er gennemtænkt og gennemprøvet. Kabinettet er i robust aluminium og forstærket med glasfiber. Selvfølgelig er terminalen IP65 godkendt og værner mod støv og fugt. ads-tec leveres i 8”, 10”, 12” og 15". Den lille formfaktor gør at terminalen kan placeres flere steder på trucken. Det er en windowsterminal med skærmopløsning fra 800x480 til 1024x768 og skærmen er trykfølsom. Terminalen er heldigvis fri for en ekstern antenne. Den er indbygget i kabinettet. Terminalen kan håndtere temperaturudsving fra -20° til +55°. Den har en SSD harddisk og derfor er der ingen bevægelige dele i terminalen. Den arbejder med passiv køling, det betyder at den kan klare de mange hårde strabadser der typisk er på en gaffeltruck.

Køb den her: shop.pcsys.dk

Tænder og slukker selv

Når terminalen er monteret i en bil eller på en gaffeltruck, tænder skærmen samtidig med at tændingsnøglen drejes. Terminalen slukker helt, efter en angivet tid. Det er en udmærket egenskab, især hvis man ikke kører kontinuerligt, men springer af og på vognen/gaffeltrucken og derfor tænder/slukker for køretøjet. Det sparer tid med login på terminalen og navigation i skærmbilleder.

Login med RFID

Tyskerne har tænkt sig om. De mener det skal være nemt at logge in på truckterminalen. Login på terminalen kan foretages med en lille RFID brik. Det giver øget sikkerhed for hvem der er logget på truckterminalen og chaufføren skal ikke huske et password. Det er detaljer som disse der tæller i en travl hverdag.

Mere fra...

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

08.12.2023TECSYS A/S

Sponseret

Modernisering og effektivisering af distribution gennem Tecsys Transport Management System

08.12.2023TECSYS A/S

Sponseret

WMS og Lagerautomation: De sidste 7 gode argumenter du mangler

08.12.2023TECSYS A/S

Sponseret

Magasin du Nord transformerer omnichannel ordrestyring med Tecsys Omni™ OMS

23.11.2023TECSYS A/S

Sponseret

Tecsys Grønne Shop fejrer Black Friday med stor rabat helt frem jul