Udvid din Dynamics AX løsning og opnå bedre planlægning

Der er flere grunde til, at du kan opnå betydelige fordele ved at supplere din Dynamics AX med et grafisk produktionsplanlægningsværktøj. Her er fem rigtig gode grunde.

Bedre overblik

Du opnår et bedre visuelt overblik over de mange data, som findes i AX. Ved hjælp af et gantt diagram får du fuldt overblik over din produktion. Du kan selv sortere hvilke data, du vil have vist. Det kan fx være at du gerne vil se, om alle ordrer overholder deres leveringsdatoer, om der er problemer med flaskehalse, eller hvilke ordrer der er startet.  

Eksperimentér og find den optimale produktionsplan

Du kan arbejde med AX produktionsdata i et frit og uafhængigt planlægningsmiljø, hvor du har mulighed for at eksperimentere dig frem til den bedste plan. Du kan simulere ændringer i din produktionsplan, uden at det slår igennem i AX. Først når du er tilfreds med planen, føres den tilbage til AX. Det betyder, at du som planlægger har en ”sandkasse”, hvor du frit kan optimere produktionsplanen, anvende forskellige planlægningsstrategier og se konsekvenserne.   

Du kan se effekterne af dine gennemførte ændringer med det samme. Den direkte kobling mellem AX og tilbagemeldinger fra produktionen sikrer fuldt opdateret data. Samtidig har du som planlægger mulighed for automatisk at om-planlægge i forhold til, hvad der rent faktisk er sket på produktionsgulvet.  

Undgå flaskehalse

Planlægningsværktøjet tager udgangspunkt i de typiske problemstillinger, du står overfor som professionel planlægger, når du skal om-planlægge eller optimere din produktion. Du kan se, om der er ved at opstå flaskehalse og gøre noget ved dem, inden de bliver et problem. Det gør det nemmere for dig at udnytte kapacitet og ressourcer optimalt.   

Præcise leveringsdatoer og bedre indkøb

Du får alle relevante planlægningsdata samlet i ét brugervenligt værktøj, og dataene er nemt tilgængelige for alle relevante afdelinger. Det hjælper fx din salgsafdeling med at give præcise leveringsdatoer til jeres kunder, og din indkøbsafdeling kan planlægge bedre ud fra, hvad produktionen forbruger af fx råvarer.   

Sikker planlægning og lavere risiko for fejl

Manuelle planlægningsværktøjer som fx Excel ark og tavler bliver overflødige, fordi ROB-EX giver dig en fleksibel, hurtig og sikker planlægning. ROB-EX henter de nødvendige data fra AX, du planlægger din pro-duktion, og du sender dine ændrede planlægningsdata tilbage til AX. Du slipper for at indtaste samme data flere gange, og du mindsker derfor risikoen for at lave fejl, samtidig med at du sparer tid.   

ROB-EX kan gøre de fem grunde til virkelighed i din virksomhed.   

Vil du vide mere, så kig nærmere på vores hjemmeside www.rob-ex.dk

eller ring til os på 70 22 01 70.   

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering