Unifeeder dykker dybere i deres data med IBM Cognos fra Kapacity

Udrustet med IBM Cognos Analytics leverer Unifeeder omfattende og overbevisende rapporter, der understøtter en bedre beslutningstagning.

Udfordring

På en indkøbstur vil du hurtigt opdage at mange af de varer, du støder på, er produceret i udlandet. Før varerne ender der, har de først været på en lang rejse til søs.

For logistikvirksomheder som Unifeeder er det essentielt, at disse rejser bliver foretaget så effektivt som mulig for at bevare overskuddet i den konkurrencedygtige industri.

For at kunne træffe de rigtige beslutninger vedrørende ruter, fartøjsudnyttelse og brændstoføkonomi har ledere brug for et samlet overblik over driften og virksomhedens præstationer.

Martin Nyhuus, Manager, Performance Management hos Unifeeder, kommenterer: “For at træffe de rigtige beslutninger, har man brug for de rigtige oplysninger, og derfor ønskede vi, at bygge videre på vores eksisterende analytiske evner. Vi ville forbedre kvaliteten af ​​vores rapporter, for støtte vores beslutningstagere bedre.”

Løsning

Unifeeder havde brugt IBM® Cognos® Business Intelligence som front-end rapporteringsværktøj i over et år, men ønskede at opgradere til IBM Cognos Analytics.

Med IBM Cognos Analytics kan Unifeeder levere overbevisende rapporter til støtte for bedre beslutningstagning.

“Vi kan levere langt mere detaljerede oversigter over virksomheden end tidligere. Vi kan også nemmere skræddersy indhold. Designets fleksibilitet er fantastisk – vi kan tilpasse rapporter til den tilsigtede målgruppe, der hjælper dem med at få mest muligt ud af informationen. For eksempel har vi været i stand til at forenkle rapporter til vores operationsteam, der gør det lettere at få et hurtigt overblik. Vi bruger farver til at fremhæve visse aspekter af rapporter, for at illustrere de mest relevante informationer i deres daglige arbejde. For C-niveau ledere kan vi på den anden side bygge mere omfattende og sofistikerede rapporter, for at give dem den indsigt, de har brug for.” Siger Martin Nyhuus.

Ledelsesteams i Unifeeder har nu fået alle oplysninger, lige fra skibsruter til brændstoføkonomi, samlet ét sted. Dermed bliver den strategiske planlægning lettere.

Er du nysgerrig på at læse mere om de fordele løsningen har skabt for Unifeeder, kan du læse videre her: https://www.kapacity.dk/cases/unifeeder/

11.02.2021Kapacity

Sponseret

Microsoft etablerer datacenterregion i Danmark

19.08.2020Kapacity

Sponseret

Tre områder, hvor Machine Learning kan skabe mere værdi til din CRM-indsats

01.04.2020Kapacity

Sponseret

Computer Vision i den finansielle sektor

16.03.2020Kapacity

Sponseret

Churn prediction hos finansielle virksomheder: Sådan kommer du i gang

20.02.2020Kapacity

Sponseret

Hvordan driver man succesfulde dataprojekter, så de skaber værdi?

07.08.2019Kapacity

Sponseret

Unifeeder dykker dybere i deres data med IBM Cognos fra Kapacity