Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

Den danske virksomhed Unilite, der er markedets førende producent af kvalitetsovenlysvinduer, har taget et stort skridt mod effektivisering og præcision i deres interne logistikprocesser. Med Delfi Technologies’ håndterminalløsning har Unilite optimeret varemodtagelsen og afsendelsesprocedurer.

Foto: Delfi Technologies

Den danske virksomhed Unilite, der er markedets førende producent af kvalitetsovenlysvinduer, har taget et stort skridt mod effektivisering og præcision i deres interne logistikprocesser. Med Delfi Technologies’ håndterminalløsning har Unilite optimeret varemodtagelsen og afsendelsesprocedurer.

Unilite er kendt for deres førsteklasses ovenlysvinduer, der opfylder de stigende krav til isolering, brandsikkerhed og luftcirkulation ved brand. Virksomhedens produkter anvendes primært i store lagerhaller eller kontorbygninger, hvor kvalitet og pålidelighed er særligt afgørende.

Hos Unilite vægter man værdien af dansk kvalitet og derfor har virksomheden valgt at producere deres ovenlysvinduer på egen fabrik i Snæbum, uden for Hobro. Med fokus på åbenhed og samarbejde, leverer virksomheden ovenlys, lyspaneler og brandventilationssystemer i tæt dialog med kunden, så løsningen bliver helt rigtig til hvert enkelt projekt.

Reduktion af fejl og hurtigere varemodtagelse

For at forbedre lager- og ordreprocesserne samt sikre en endnu højere servicekvalitet og leveringssikkerhed, har virksomheden implementeret en håndterminalløsning fra Delfi Technologies. Det er en lagerløsning med software, der automatiserer en række manuelle opgaver, hvilket sparer tid og eliminerer fejl.

Tidligere var medarbejderne hos Unilite nødt til manuelt at kontrollere og registrere indkommende varer ved hjælp af papirbaserede ordrer. Dette var en langsommelig proces, der var forbundet med risiko for fejl og krævede ekstra tid til administrativt arbejde med indtastning af data i systemerne. Takket være Delfi Technologies’ løsning sker denne proces nu automatisk, hvilket har ført til en reduktion af fejl og en forøgelse af hastigheden i varemodtagelsesprocessen.

Ved hjælp af Delfi-løsningen kan Unilites personale nemt åbne indkøbsordrer direkte på håndterminalen og derefter foretage en grundig kontrol og scanning af de modtagne varer. Denne proces sikrer en præcis overensstemmelse mellem bestilling og levering samtidig med, at den minimerer risikoen for fejl.

Delfi Technologies' håndterminalløsning har været en afgørende fordel for virksomheden. Vi har oplevet markante forbedringer i vores lager- og ordreprocesser. Tidligere var der altid en vis usikkerhed omkring placeringen og indholdet af vores ordrer, men nu har vi fuldstændig kontrol og dokumentation. Dette har styrket vores kundetillid og øget vores interne effektivitet markant.

Jan Rysz Logistikleder hos Unilite

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Det er derfor afgørende for Unilite at sikre, at deres ordreprocesser er fejlfrie for at undgå sådanne situationer og bevare deres ry som en pålidelig leverandør. Samlet set bidrager løsningen til at skabe en mere gennemsigtig og pålidelig leveringsproces, hvilket øger tilliden og tilfredsheden hos både virksomheden og dens kunder.

– Delfi Technologies’ håndterminalløsning har været en afgørende fordel for virksomheden. Vi har oplevet markante forbedringer i vores lager- og ordreprocesser. Tidligere var der altid en vis usikkerhed omkring placeringen og indholdet af vores ordrer, men nu har vi fuldstændig kontrol og dokumentation. Dette har styrket vores kundetillid og øget vores interne effektivitet markant, fortæller Jan Rysz, der er logistikleder hos Unilite.

Næste skridt for Unilite er at implementere et lokationsstyrings- og ordreplukningsmodul i håndterminalerne. Dette vil yderligere forbedre deres lagerstyring ved at forsyne medarbejderne med nøjagtige instruktioner om, hvor de kan finde varer på lageret. Samtidig vil systemet hjælpe med at minimere fejl ved at krydstjekke produkterne via stregkoder.

Om Unilite

Unilite A/S er 100 % danskejet af Torben Christensen og Tina Juul Christensen. Med mere end 30 års erfaring med produktion af ovenlys er Unilite en af markedets førende producenter af højkvalitetsovenlys – en erfaring der kommer kunderne til gode med en høj leveringssikkerhed og de rigtige løsninger, hver gang. En professionel rådgivning hjælper desuden kunderne i mål med både store og små ovenlys- og brandventilationsprojekter – fra projektstart til slutmontage og færdigmelding.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik