Vil du Wake Up ⏰ med os?

CSRD-rapporten lander snart på dit bord. Bum! Og hvad så? Så skal du beregne virksomhedens klimaaftryk og skrive tallet ind i en tung og støvet rapport. Gaaaab. Eller...

Foto: Waldemar Hemdrup, Wake up

Er det nu, vi har chancen for at gøre en reel forskel? Med lovgivningen i ryggen får vi endelig medvind til at vise, at bæredygtighed ikke bare er ‘tal’, men også er sunde investeringer, der giver noget igen til virksomheden.

Tilmeld dig Wake Up ⏰ med Bureau Veritas. Så kan jeg vise dig, hvordan du får vendt en tung og træls opgave til det mest motiverende arbejde, du nogensinde har lavet!

Wake Up⏰ er Bureau Veritas’ digitale klub af bæredygtighedsentusiaster, hvor du kan se frem til hver mandag morgen at modtage en fra mig eller en af mine 3 dygtige kollegaer, der tager fat i et højaktuelt emne om social, økonomisk eller miljømæssig bæredygtighed.

Det koster dig ikke noget at være med.

Til gengæld vil du få:

  1. Et ugentligt boost til dit arbejde med bæredygtighed fra 4 eksperter, der til dagligt hjælper forskellige virksomheder med at få greb om den store bæredygtighedsagenda.
  2. Et netværk af digitale kolleger, der ligesom dig skal finde løsninger på lovmæssige krav og fremtidens bæredygtige forretningsstrategier. Dem skal vi jo løse sammen!
  3. Et indblik i konkrete løsninger, konkrete handlinger, do’s and dont’s, der kan gøre det “tunge arbejde” lidt mere tilgængeligt for dig - og resten af din organisation. Ikke mindst.

Ja tak, tilmeld mig Wake Up ⏰

Mere fra...

15.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

07.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

06.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Få indblik i fordelene ved en ISO 27001 certificering

03.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

26.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Show your commitment to Food Safety with FSSC 22000 version 6

24.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?