Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien

Titlen som forhandler 2017 er gået til den belgiske forhandler, ASP bvba. Med et øget aktivitetsniveau i Belgien med fokus på pallehåndtering og tæt kundekontakt, har ASP formået at øge deres salg af PALOMAT® med ikke mindre end 82%.

20.06.2017

Sponseret

Annette N. Andersen, PALOMAT

Tæt kundekontakt er vejen til succes

Hos ASP bvba har de i de sidste par år haft ekstra fokus på at gennemføre forskellige kontinuerlige aktiviteter målrettet eksisterende og potentielle kunder på det belgiske marked. De er kendte for at have fokus på kundernes behov, hvilket har gjort dem til en erfaren og fortrukken samarbejdspartner indenfor pallehåndtering. 

Area Manager hos PALOMAT®, Majbritt Svane har den daglige kontakt til ASP bvba. Hun var ikke i tvivl om, at de var det helt rigtige valg, da årets forhandler skulle kåres;

”ASP bvba er et bevis på, at kontinuerlige aktiviteter i markedet med fokus på at forbedre kundens forretning er vejen til succes. Tæt kundekontakt og bearbejdning af og forståelse for kundernes behov resulterer i ordrer og tilfredse kunder, som ofte køber igen. For ASP bvba har det betydet en vækst i salget på 82%. Det er virkelig et flot resultat, og vi er spændte på at følge deres videre udvikling og ikke mindst succes på det belgiske marked.”

En erfaren forhandler

ASP bvba har været forhandler af PALOMAT® siden 1990érne. De var én af de første virksomheder udenfor Danmark, som startede forhandling af PALOMAT®. Direktør, Ann Govaerts overtog virksomheden efter hendes forældre i 2009 og har stået ved roret lige siden. Hun er stolt over, at hun og hendes kollegaers arbejde har resulteret i titlen som PALOMAT® forhandler 2017;

”Vi er meget stolte over det stykke arbejde, som hele teamet har lagt for dagen. Det er fedt, når vi når i mål med de gennemførte aktiviteter. Og det at blive anerkendt for vores arbejde og vinde titlen som PALOMAT® forhandler 2017 giver os uden tvivl et ekstra energiboost og ikke mindst lysten til at vinde titlen igen til næste år”.

ASP bvba er blandt de 64 forhandlere, som på verdensplan sælger pallemagasinet PALOMAT®.

Fakta:

Pallemagasinet PALOMAT® er et dansk produkt og er blevet produceret i Danmark siden 1992. Pallemagasinet sælges gennem forhandlere, der findes i de fleste europæiske lande, USA og Australien. PALOMAT® er verdens største producent af pallemagasiner og har produceret mere end 8.000 pallemagasiner til levering world wide. PALOMAT® er en selvstændig afdeling hos virksomheden BILA A/S.

Mere fra...

15.03.2024PALOMAT

Sponseret

PALOMAT® er klar til LogiMAT 2024

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

16.10.2023PALOMAT

Sponseret

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

16.05.2019PALOMAT

Sponseret

High global demand for Palomat - Staff numbers jump by 40%

25.10.2017PALOMAT

Sponseret

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

20.06.2017PALOMAT

Sponseret

Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien