’Nærbokse’ skal sikre nemmere afhentning af PostNord-pakker i Danmark

PostNord vil gøre det nemmere at hente pakker via en ny stribe pakkebokse, der har fået navnet Nærbokse, og som inden udgangen af 2020 skal opstilles tæt på folks boliger over hele landet. Boksene skal kunne bruge af alle pakkedistributører.

"Nærbokse", der er PostNord og SwipBox nye bud på pakkebokse, skal inden udgangen i 2020 være opstillet i hele landet. Som et supplement til de eksisterende pakkebokse (billedet) skal de placeres tættere på, hvor folk bor. Foto: PostNord..

26.03.2019

SCM.dk

PostNord og SwipBox har en vision for pakkebokse i Danmark. Inden udgangen af 2020 er målet, at der skal opstilles bokse i hele landet. Det gigantiske netværk af pakkebokse bliver åbent, så alle pakkedistributører har mulighed for at levere pakker via boksene.

Læs også: Dansk Supermarked klar med pakkeløsning

”Visionen er at gøre det enkelt og bekvemt for danskerne at hente pakker, helt tæt på, hvor de bor og færdes. Sammen med en stærk partner bygger vi nu fundamentet for fremtidens netværk af pakkebokse, som skal give et markant løft til e-handlen og gøre hverdagen lettere for danskerne i alle dele af landet", siger Peter Kjær Jensen, der er adm. direktør i PostNord Danmark.

De nye bokse placeres hos grundejer- og boligforeninger, ved offentlig trafik og hos den lokale tankstation mv., og skal dække alle dele af landet – fra land til by. Boksene får navnet Nærboks.

Åbnes med en app
Nærboksen åbnes med en app på kundens mobiltelefon, der kommunikerer med boksen via Bluetooth. Det er SwipBox, der har udviklet boksene, som er batteridrevne, og kan let placeres, uden at der fx skal tænkes på strøm eller internetforbindelse.

”Nærboks skal være danskernes nye pakkeboksnetværk. Nærboks er et helt nyt koncept, der - som navnet indikerer - gør det muligt at levere pakker helt tæt på danskernes bopæl. Vi bygger netværket på den nyeste teknologi, der gør det muligt at etablere en helt ny pakkeboksinfrastruktur, hvor antallet af bokse er langt større, end man hidtil har set”, siger adm. direktør i SwipBox, Allan Kaczmarek.

I første omgang skal et pilotprojekt med 200 bokse i Kolding i de kommende seks måneder give input til udrulningen af projektet. Piloten i Kolding skal bl.a. teste og forbedre Nærboksens funktionalitet og brugervenlighed.

Læs også: Voksende nethandel giver flere postbutikker

Det nye netværk drives af selskabet Nordic Infrastructure, som SwipBox og PostNord ejer i fællesskab. Nordic Infrastructure drives som et åbent pakkenetværk, hvilket betyder, at alle pakkedistributører kan levere pakker i en Nærboks. Under pilotprojektet kan man hente pakker fra PostNord og DHL.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

14.06.2024SCM.dk

5 benspænd for AI i supply chain planlægning

13.06.2024SCM.dk

Danmark mangler plan for anvendelse af CO2 til e-fuels

04.06.2024SCM.dk

Vi skal blive klogere på fangst og lagring af CO₂

28.05.2024SCM.dk

Bugnende ordrebog skaber nye logistik-arbejdspladser i Nordjylland

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

24.05.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Brugbare og realistiske ROI-beregninger giver effektive investeringer

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup