24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

Flere og flere ubemandede købmandsbutikker ser dagens lys takket være Unlimit Group, der står bag “Near” – en ny butikskæde i Danmark. Disse butikker anvender digitale prisskilte fra Delfi Technologies, hvilket sikrer en effektiv drift og moderne kundeoplevelse, uden behov for personale.

Foto: Delfi Technologies

Flere og flere ubemandede købmandsbutikker ser dagens lys takket være Unlimit Group, der står bag “Near” – en ny butikskæde i Danmark. Disse butikker anvender digitale prisskilte fra Delfi Technologies, hvilket sikrer en effektiv drift og moderne kundeoplevelse, uden behov for personale.

Fredag den 3. maj 2024 var der festdag i Vester Hæsinge på Fyn. Her åbnede en ubemandet købmandsbutik ved navn “Near”. Butikken, der er udviklet af Unlimit Group i samarbejde med en lokal initiativgruppe, kombinerer dagligvarer, kioskvarer, tobak og pakkeudlevering i én løsning.

Den nye butik i Vester Hæsinge er et banebrydende skridt for den lille landsby og er til stor inspiration for andre lokalsamfund, hvor købmandsbutikker enten må lukke eller er truet af lukning.

For os er det afgørende med digitale prisskilte for vi er ikke i butikken overhovedet, når vores koncept først ruller.

Lars Petersen salgsdirektør, Unlimit Group og kædechef for Near

Effektivitet med teknologi

I et tæt samarbejde med Unlimit Group, har Delfi Technologies spillet en væsentlig rolle i dette projekt ved at levere digitale prisskilte til en effektiv og moderne kundeoplevelse. Skilteløsningen er cloud-baseret og Unlimit Group kan opdatere priser og informationer i realtid.

– De digitale prisskilte er en forudsætning og hjælper os med at gøre det enkelt at drive de ubemandede butikker. Med digitale skilte kan vi styre priser og kampagner centralt – uden behov for personale til at skifte skilte, udtaler Mads Laursen, CEO hos Unlimit Group, der står bag ”Near” og andre ubemandede butikskoncepter.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

En automatiseret butik

De ubemandede købmandsbutik i Vester Hæsinge består af 56 kvm butik og 12 kvm lager/varemodtagelse. Købsoplevelsen er fuldautomatiseret og foregår ved, at kunden checker ind med en app eller kreditkort, vælger deres varer og forlader butikken. Når kunderne forlader butikken, modtager de en mobilkvittering, og betalingen trækkes automatisk fra det tilmeldte betalingsmiddel.

Elektronisk datokontrol og digitale prisskilte gør det muligt at sænke priserne på varer, der nærmer sig udløbsdatoen. Herigennem er det muligt at justere prisen hurtigt på de relevante varer, hvilket sikrer, at de kan sælges før nye forsyninger ankommer.

– For os er det afgørende med digitale prisskilte for vi er ikke i butikken overhovedet, når vores koncept først ruller. Vi har folk til at komme og fylde varer op, men vi er der ikke til at skifte hyldeforkanter – den proces foregår digitalt fra kontoret – i en eller flere butikker, forklarer Lars Petersen, kædedirektør for Near.

Om flytbare ubemandede købmandsbutikker

  • Butikkerne er 68 kvadratmeter store, flytbare pavilloner.
  • De lokale borgerforeninger stiller areal til rådighed og betaler 100.000 i depositum.
  • Den ubemandede butik skal omsætte for 2,5 millioner kroner om året for at kunne løbe rundt.
  • Virksomheden bag – Unlimit Group – sørger for indretning og fylder varer op i butikken dagligt.
  • Butikken er ubemandet, men bliver overvåget på samme måde som ubemandede biblioteker.
  • Man får adgang med ID, så afdelingen med alkohol for eksempel lukker ned, hvis der kommer en mindreårig.

Om Unlimit Group

Unlimit Group er en dansk virksomhed, der udvikler og driver ubemandede butikskoncepter. Unlimit Group udviklede og åbnede Danmarks første ubemandede købmandsbutik, februar 2022 i Faxe. Siden da har virksomheden været igennem en stor og rivende udvikling.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte