AGR Nordic valgt som leverandør af Cykelpartner.dk nye indkøbs og forecasting løsning.

AGR Nordics Inventory Optimiser og stærke forecasting løsning, skal bane vejen for nemmere indkøb og advisering hos Cykelpartner.dk.

22.08.2019

Sponseret

AGR

Cykelpartner.dk er en privatejet virksomhed i koncernen On Gear ApS. Cykelpartner operere i hele norden med speciale indenfor cykling, outdoor og løb, hvor man har et stærkt og bredt sortiment som er i konstant bevægelse. Målsætning er at forblive kundernes foretrukne cykelpartner og leverandør af kvalitetsprodukter til markedets bedste priser. Cykelpartner.dk har været på nettet med e-handel siden d. 1. marts 2005.

Cykelpartner.dk har et bredt sortiment med over 22.000 varenumre, som er stødt stigende og AGR skal hjælpe med dels at styre vareflowet på de mange varenumre, så systemet peger på, hvor der skal sættes ind overfor slowmovers, fastrunners, sæsonvarer og meget mere. Samtidig skal AGR forbedre og automatisere og dermed lette tunge manuelle processer i den daglige disponering. Endelig skal AGR give både ledelsen og den daglige drift et godt overblik over vareflowet ved hjælp af det unikke dashboard og de avancerede operationelle rapporter.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra...

21.11.2023AGR

Sponseret

AGR Nordic, bliver hyppigere valgt når virksomheder ønsker at optimere deres supply chain

10.07.2023AGR

Sponseret

Eventyrsport A/S & AGR team up together to automate supply chain processes and reach optimal stock levels

07.07.2023AGR

Sponseret

Cytex selects AGR to achieve optimal stock levels, reduce manual work and optimise ordering processes

27.06.2023AGR

Sponseret

AGR assists Etman in managing long lead times

Peter Malling er tiltrådt som Salgsdirektør hos AGR

02.05.2023AGR

Sponseret

27.04.2023AGR

Sponseret

Kongelig Hofleverandør Ole Lynggaard Copenhagen vælger AGR