Körber Supply Chain DK A/S

Slået op d. 10.06.2024

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Stilling
Automation Engineer, Remote Assistance
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Svenstrup J, Danmark
Kontaktmail
jobs@koerber.com
Telefonnummer
3158 5112
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Körber Supply Chain DK er kendt og anerkendt som en markedsledende leverandør af automatiserede lagerløsninger: Vi er stolte af både vores virksomhed og vores produkter, og kunderne fremhæver den unikke kundeservice som en af vores vigtigste kvaliteter. Som vores nye kollega i Remote Assistance teamet får du dermed en helt central rolle, med rig mulighed for at gøre en synlig forskel for vores kunder.
 
Kompetent team hvor både det faglige niveau og humøret er højt!
Du bliver en del af vores Customer Service-afdeling, og som medarbejder i Remote Assistance teamet får du en varieret hverdag: Du får muligheden for at arbejde med diagnosticering, onsite/remote fejlsøgning, support til vores Field Service team og meget mere. De fleste opgaver løser vi via telefon og fjernopkobling fra arbejdspladsen i Svenstrup eller fra hjemmearbejdsplads.
Jobbet indebærer en høj grad af kundekontakt som del af vores vagtordning, og derudover får du mulighed for at deltage i større projekter i forbindelse med tilbudsgivning, programmering, samt test og commissioning af nye anlæg. Vi arbejder i et internationalt miljø, og engelsk i skrift og tale er en naturlig del af jobbet, da vi har kunder over hele verden.

Velfunderet faglighed, overblik og stærke kommunikative kompetencer
Du er forventeligt uddannet automatiktekniker, maskinmester eller måske har du anden relevant automations- eller el-faglig baggrund? Du har allerede høstet erfaring med automation og elektrisk fejlsøgning, og du kan sætte kryds ved flere af nedenstående punkter:
 

  • Solidt kendskab til procesanlæg og automatiske maskiner
  • Erfaring med PLC-styring, fx Siemens & Allen Bradley
  • Kendskab til robotprogrammering og styring
  • God forståelse for samspillet mellem IT-infrastruktur, netværk, software og PLC.
  • Erfaring med remote support/hotline-arbejde samt at være en del af en vagtordning
  • Interesse indenfor digitale løsninger som fx AI

Som person er du kendt for at bevare roen i pressede situationer på alle tider af døgnet: Det er en vigtig evne, da vi sjældent kender opgavens type eller omfang, når vores kunder har brug for vores hjælp. Du kender desuden vigtigheden af fleksibilitet, som del af en vagtordning såvel som når der er behov for at rejse ud til vores kunder over det meste af verden på små og store opgaver.
 
Vi kan tilbyde et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling, gode ansættelsesvilkår, kantineordning, sundheds- og tandforsikring og en aktiv personaleforening. Du skal forvente ca. 20-30 rejsedage årligt.
  

Derfor skal du blive en del af Körber Supply Chain DK!
Vi tilbyder et spændende job med udfordrende arbejdsopgaver, og samarbejde og sparring med yderst kompetente kolleger. Desuden tilbyder vi en række attraktive medarbejdervilkår:

  • Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad
  • Fleksibilitet: Din primære arbejdsplads vil være på vores kontor i Svenstrup, og vi tilbyder fleksible aftaler om hjemmearbejde.
  • Udvikling: Vi tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, og vi ved at vores succes bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor har vi fokus på både personlig og faglig udvikling.
  • Sociale arrangementer: Vi har en stærk virksomhedskultur, som vi investerer meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer samt en aktiv Personaleforening der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, Julefrokost, en årlig skitur, kulturarrangementer og meget mere!

Er du motiveret for at blive vores nye kollega?
Så sæt nogle ord på hvordan ser du dine kvalifikationer gøre en forskel hos os, og send os din ansøgning og CV – gerne allerede i dag. Vi tager kontinuerligt kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette profil, så lad os høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Remote Assistance Emil Rubæk på tlf. +45 3158 5112. 

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.