Bedre arbejdskvalitet og øget produktivitet hos avXperten

Netbutiken avXperten har opnået forbedret produktivitet efter at de valgte at implementere lagerautomater. Tallene taler for sig selv, men lige så vigtig er den effekt, automatiseringen har haft på den generelle arbejdskvalitet for virksomhedens ansatte.

Frederik Nielsen, grundlægger af avXperten.

Ligesom mange e -handelsvirksomheder brugte avXperten plukkereoler til indlagring og pluk af elektronikvarene de sælger til forbrugere i hele landet. Her styrer lagerstyringssystemet reol og hyldeplacering ved indlagring og igen ved pluk af ordrer. Virksomheden besluttede at overveje automatisering, da dette ikke kun ville øge produktiviteten, men også forbedre ergonomien og den generelle arbejdskvalitet blandt deres medarbejdere.

Efter at have rådført sig med Kardex Remstar, valgte avXperten at investere i Shuttle -lift og Megamat Paternoster automater. Disse følger ‘goods to person’ princippet og der opnås bedre ergonomi, da varerne leveres til operatøren i den rigtige højde, i tillæg til at reducere risikoen for plukfejl. Lagerautomaterne sikrer et minimalt fodaftryk på grund af fuld brug af den tilgængelige frihøjde, og arbejdsområdet reduceres normalt med op til 80 til 90%.

De første lagerautomater blev installeret i efteråret 2016 og seneste udvidelse er netop færdiginstalleret hos avXperten tidligere i år. I tillæg til store fordele for deres medarbejdere kan virksomheden også allerede se resultater med hensyn til produktivitet og lønsomhed:

  • Pladsbesparelse på 85% i lageret
  • 200 pluk i timen pr. operatør
  • Fejl-raten er nu mindre end 0,5%
  • Støvfri indlagring - varene er rene og kan pakkes direkte uden rengøring

Frederik Nielsen, grundlægger af avXperten, kommenterede:

“Det var afgørende, at Kardex er en stor organisation, der er i stand til at servicere os i mange år fremover. Dette er ikke en kortsigtet investering, og vi ville have været bange for at vælge et lille selskab, som man kunne frygte ville lukke kort tid efter.”

avXperten er en dansk netbutik, der sælger et stort sortiment af forbrugerelektronik til hele landet. De blev etableret i 2006, og er placeret i Grenå, Danmark.

www.avxperten.dk/

Kardex Remstar blev etableret i 1873, og udvikler, producerer, leverer og servicerer automater samt softwareløsninger, der effektiviserer dit lager og sparer betydelige mængder lagerplads. Firmaet har installert mere end 140 000 lagerautomatløsninger med tilhørende software over hele verden, og har i dag 1600 ansatte i 30 lande. Kardex Danmark har kontor i Odense.

www.kardex.com

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics