Blåkläder udvider aftale med JYSK

Gennem flere år har over 1.000 medarbejdere på JYSKs distributionscentre gået i arbejdstøj fra Blåkläder. Nu har JYSK valgt at udvide aftalen til også at omfatte Bulgarien, Polen, Ungarn og Tyskland, og dermed leverer Blåkläder arbejdstøj til i alt otte af JYSKs distributionscentre over hele Europa.

Den nye aftale er en anerkendelse af Blåkläders veldokumenterede indsats for at levere arbejdstøj produceret under socialt ansvarlige forhold. Foto: JYSK.

21.03.2022

SCM.dk

Efter flere års tæt samarbejde har JYSK valgt Blåkläder som leverandør af arbejdstøj på tværs af otte distributionscentre rundt om i Europa. Dermed føjer JYSK endnu en vigtig brik til sit omfattende arbejde med at sikre ansvarlige leverandørkæder - også når det handler om det, der ikke bliver solgt i butikkerne.  

”I JYSK fokuserer vi på ansvarlig produktion i hele vores værdikæde. Som en del heraf skal vores leverandører fremlægge dokumentation for, at de lever op til reglerne i vores supplier guideline. Det gør Blåkläder, og derfor har vi ikke tøvet med at udvide aftalen til endnu flere lande”, siger Frede Jørgensen, Warehouse Manager i JYSK. 

Den nye aftale er således en klar anerkendelse af Blåkläders veldokumenterede indsats for at levere arbejdstøj produceret under socialt ansvarlige forhold. Blandt andet ved at overholde bæredygtighedscertificeringen STeP fra OEKO-TEX. 

Tidligere stod JYSK selv for håndtering af arbejdstøj på de forskellige distributionscentre, men efterhånden som selskabet er vokset, er antallet af medarbejdere gået samme vej. Det har helt naturligt fået JYSK til at gøre tingene anderledes. 

Læs også: SwipBox installerede 10.000 pakkebokse i 2021

Nu bestilles medarbejdernes arbejdstøj i webshops, som er tilpasset JYSK og de lokale sprog. Ordrerne pakkes på Blåkläders centrallager i Sverige og sendes direkte til de lokationer, hvorfra de er bestilt. Det fjerner behovet for lokal lagerføring og transport af alle størrelser, hvoraf nogle alligevel aldrig bliver brugt. Også på Blåkläders fabrikker i Asien tages der særlige transporthensyn: 

”Fragt sætter et stort klimaaftryk på vores jord, og derfor sender vi kun containere afsted mod Europa, når de er helt fyldt op”, siger Rene Christiansen, Country Manager for Blåkläder Workwear i Danmark. 

JYSK har automatiseret sine distributionscentre og fjernet så mange tunge løft som muligt, og sideløbende hermed har selskabet ansat flere og flere kvinder på distributionscentrene. I dag er cirka halvdelen af medarbejderne i det danske distributionscenter kvinder, og den udvikling stiller nye krav til virksomhedens arbejdstøj.

Blåkläder er internationalt førende, når det gælder arbejdstøj til kvinder, og i den store kollektion tages der for eksempel også hensyn til gravide. Blandt andet med en særlig graviditetsbuks i stretch-materiale. Det giver kvindelige medarbejdere bedre mulighed for uhindret at udføre deres opgaver, mens de venter barn.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.07.2024SCM.dk

Virksomheder styrker it-sikkerhed med mærkningsordning

16.07.2024SCM.dk

Maersk tager levering af første 777 fragtfly

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

13.06.2024Fyns Kran Udstyr A/S

Sponseret

Vil du også have budgetpris på en ny traverskran?

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup