Bookninger af transportløsninger samlet ét sted

Gire Mobility Danmark har siden 2022 tilbudt virksomheder hurtig transport af deres køretøjer. Nu tager virksomheden et strategisk vigtigt skridt og indgår samarbejde med Wefleet.

Christopher Haar, Managing Director hos Gire Mobility Danmark og Thomas Nuppnau, CEO for Wefleet. Foto: Gire Mobility Danmark

10.04.2024

SCM.dk

Gire Mobility, der tilbyder transport af køretøjer, lancerede i 2022 deres indtog på det danske marked. Løsningen med at skabe fleksible og hurtige leveringsprocesser for blandt andet biludlejningsselskaber og værksteder har oplevet enorm efterspørgsel. Nu tager Gire Mobility det næste store træk og har netop offentliggjort et nyt samarbejde med Wefleet: Et digitalt værktøj til flådeejere i bilbranchen.

”Aftalen med Wefleet er et væsentligt skridt i vores ambitiøse ekspansionsplaner på det danske marked. Vi ønsker at blive den foretrukne løsning for hurtig transport af biler, og med samarbejdet tager vi stikket dybere. Wefleet har en utrolig stærk profil på markedet, og et samarbejde af denne størrelse vil skabe den interaktion, som er afgørende for Gire og vores planer i Danmark”, siger Christopher Haar, Managing Director hos Gire Mobility Danmark.

Wefleet blev grundlagt grundet et ønske om at skabe en uafhængig software og platform. Derfor er samarbejdet med Gire Mobility præcis den form for udvidelse af platformen, som de ønsker, for at sikre, at kundernes interesser bliver samlet et sted.

”Vi ønsker at udvide vores tilbud til kunderne og skabe en uafhængig platform med et univers, hvor kernebegrebet er nemhed. Det gør vi ved at samle aktører med kompetencer på hvert deres felt og dermed tilbyde flest mulige værktøjer til at håndtere kundernes processer. Helt lavpraktisk bliver det nemmere for brugerne at booke deres aktiviteter i hverdagen”, siger med Thomas Nuppnau, CEO for Wefleet.

Wefleet er grundlagt for at undgå, at virksomheder administrerer deres flåder gennem langsommelige og selvopfundne arbejdsgange. Samarbejdet mellem parterne er kommet i stand på baggrund af direkte henvendelser fra Wefleets kunder, der ønsker deres transportløsninger samlet ét sted. Ved at integrere Gire på Wefleet-platformen, vil kunderne nu kunne tilgå Gires kernekompetence samme sted, som de booker deres andre transportløsninger.

”Gire har en kompetence til at levere på den kortere distance enormt hurtigt, og det bliver et stærkt supplement til den traditionelle transportform, vi i forvejen tilbyder via platformen, og som skal sikre vores kunder et stærkt teknologisk setup, der sparer dem dyr og besværlig administration”, siger Thomas Nuppnau.

Læs også: Vognmand afkrævet erstatning for væltet varebil på Storebæltsbroen

Gire Mobilitys grundvision er nemhed, og at virksomheder gennem øget styring og hurtigere levering får frigivet både tid og ressourcer. Derfor er det givende for Gire at blive en del af Wefleets platform, der effektiviserer flådehåndteringen.

”Alt skal være nemmere for kunderne, og det er netop det, vores samarbejde med Wefleet kan. Nu er vi til stede på samme platform som andre aktører, og kunderne skal kun tilgå én platform. Når bilforhandleren booker afhentning af eksempelvis 20 biler hos Dansk Auto Logik, sker det samme sted, hvor de bestiller os til at levere én bil til en kunde. Vi bevæger os indenfor samme branche, som de andre aktører på platformen, men vores kompetencer ligger på forskellige områder, så vores kerneydelse vil virkelig kunne supplere Wefleets eksisterende operatører”, siger Christopher Haar.

Kilde: Gire Mobility Danmark

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

15.05.2024SCM.dk

Stena Oil indvier ny terminal i Frederikshavn

15.05.2024SCM.dk

Danmarks transportinfrastruktur mangler plan og bæredygtighed

14.05.2024SCM.dk

DFDS investerer milliarder i nye grønne færger

14.05.2024SCM.dk

Vognmændenes overgang fra dieseldrevne lastbiler skal gøres nemmere

13.05.2024SCM.dk

EU: Undgå det vestlige Indiske Ocean og Adenbugten

13.05.2024SCM.dk

Stejl stigning i spotraterne for containere

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Apport Systems A/S

Bliv Test Manager hos Apport Systems A/S – en af Nordens førende WMS-udbydere.

Syntes du, at teknologi og kvalitet inden for softwareudvikling er drønspændende? Og er du ferm til software test og test-processer? Fantastisk - så er det måske dig, der skal være en del af Apport teamet som vores nye Test Manager.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup