CBRE GWS indgår ny Integrated Facility Management-kontrakt med NKT

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) har indgået en ny 5-årig partnerskabsaftale om at levere Integrated Facility Management-services til NKT, en global markedsleder af AC/DC kabelløsninger, der dækker alle større kabelsektorer fra onshore til offshore og fra lavspænding til højspænding, samt service og tilbehør. NKT har hovedsæde i Danmark.

27.06.2019

Sponseret

CBRE

Efter at have arbejdet globalt sammen siden 2015 på tværs af ni lande, vil CBRE GWS levere en bred vifte af serviceydelser, der omfatter Real Estate Management, Project Management og Facilities Management. I alt leveres der 36 forskellige services på NKT’s kontorer, lagre og produktions sites, som er fordelt på 420.000 kvm. Alle centreret omkring en stærk teknologi-platform.

Liselotte Panduro, Managing Director, CBRE GWS Danmark/Norge siger:

“Vores langvarige relation til NKT, der nu går ind i en ny fase, er et bevis på det tætte partnerskab, vi har bygget op over de seneste år gennem en stærk eksekvering af CBRE Global Workplace Solutions’ full-service value propositions til vores kunder. En value proposition, der tilbyder end-to-end ejendoms- og Facilities Management-løsninger på den globale platform og services, der er drevet af innovation og investeringer i tekniske kompetencer og teknologi. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med NKT”.

HighBrook Investors køber ikonisk beboelsesejendom på Islands Brygge

25.11.2020CBRE

Sponseret

16.09.2020CBRE

Sponseret

MG Real Estate lander Hobbii som lejer i det gigantiske Greve Distributions Center

20.04.2020CBRE

Sponseret

CBRE sælger Worldwide Flight Services logistikejendom i en sale and leaseback-transaktion

03.09.2019CBRE

Sponseret

Investeringer i fysiske rammer er en investering i medarbejderne

27.08.2019CBRE

Sponseret

Fra fabriksbyggeri i Valby til moderne kontor i Sydhavn

21.08.2019CBRE

Sponseret

Industriens Pension købte ikonisk Aarhus-bygning