HighBrook Investors køber ikonisk beboelsesejendom på Islands Brygge

I en af de største danske transaktioner i 2020 har ejendomskapitalfonden HighBrook Investors (“HighBrook”) debuteret på det danske marked ved at erhverve en ikonisk beboelsesejendom i København gennem en off-market-transaktion. Kilder tæt på transaktionen anfører, at købsprisen er knap 1 mia. kr. eller 130 mio. euro.

25.11.2020

Sponseret

CBRE

A-Huset er en prisvindende beboelsesejendom på Islands Brygge i København, som blev ombygget i 2010 med et areal på 22.500 m². Ejendommen omfatter 195 lejligheder, 12 detailenheder, et fitness-center, et supermarked, caféer, restauranter og en af byens største tagterrasser. Ejendommen gennemgår i øjeblikket et omfattende eksklusivt renoveringsprogram.  

A-Huset blev erhvervet på vegne af HighBrooks tredje fond, HighBrook Property Fund III. Fonden investerer i kommercielle ejendomme og beboelsesejendomme med fokus på kontor, bolig og logistik og er i øjeblikket mest aktiv i Holland, Tyskland, Danmark og Storbritannien. Fonden forfølger en værdiskabende strategi og har gennemført en samlet investeringsvolumen på over EUR 1,75 mia. siden fonden blev rejst i 2018.

HighBrook har erhvervet A-huset i et joint venture med den lokale driftspartner, SF Management, et boutique ejendomsinvesterings-, ledelses- og rådgivningsfirma beliggende i København og London.

HighBrook er blevet rådgivet af CBRE (kommerciel), Lundgrens (juridisk), EY (skat, finans og virksomhed) og Emcon (teknisk og miljømæssig) under due diligence-processen.

HighBrook Investors køber ikonisk beboelsesejendom på Islands Brygge

25.11.2020CBRE

Sponseret

16.09.2020CBRE

Sponseret

MG Real Estate lander Hobbii som lejer i det gigantiske Greve Distributions Center

20.04.2020CBRE

Sponseret

CBRE sælger Worldwide Flight Services logistikejendom i en sale and leaseback-transaktion

03.09.2019CBRE

Sponseret

Investeringer i fysiske rammer er en investering i medarbejderne

27.08.2019CBRE

Sponseret

Fra fabriksbyggeri i Valby til moderne kontor i Sydhavn

21.08.2019CBRE

Sponseret

Industriens Pension købte ikonisk Aarhus-bygning