MG Real Estate lander Hobbii som lejer i det gigantiske Greve Distributions Center

Hobbii, der sælger garn og strikkerelaterede produkter online og i fysiske butikker, lejer sig ind på 10.000 kvadratmeter i Greve Distributions Center (GDC). Hobbii bliver dermed den anden lejer i det fremtidige 100.000 kvadratmeter store logistikcenter, GDC, som den internationale ejendomsudvikler MG Real Estate bygger. GDC huser allerede bilimportøren Interdan, der har lidt over 14.000 kvadratmeter lagerfaciliteter på ejendommen.

Med Hobbii og Interdan som lejere i de hidtil bebyggede 30.000 kvadratmeter, er der nu 6.000 kvadratmeter ledige og klar til indflytning. Foto: CBRE.

16.09.2020

Sponseret

CBRE

Hobbii har i de forgangne år været på en fantastisk rejse, så vi er derfor lykkelige over at være rykket ind i vores ny-moderne lager faciliteter i GDC, som skal medvirke til den fortsatte vækst i vores organisation”, udtaler Jeppe Kallesøe, CEO, Hobbii.

Med Hobbii og Interdan som lejere i de hidtil bebyggede 30.000 kvadratmeter, er der nu 6.000 kvadratmeter ledige og klar til indflytning. MG Real Estate planlægger at påbegynde byggeriet af yderligere 10.000 kvadratmeter spekulativt her i september måned.

”Vi har oplevet stor aktivitet og interesse i forhold til udlejningen i GDC den seneste tid på trods af den globale pandemi. Vi fortsætter derfor spekulativt udvidelsen af vores lager- og logistikcenter med bebyggelsen af yderligere 10.000 kvadratmeter,” lyder det fra Christopher Wiingaard Thomsen, Commercial Manager, MG Real Estate.

Tilbage i maj offentliggjorde MG Real Estate, at de udvider deres danske portefølje med opkøbet af et større jordstykke i Trekantsområdet, der i fremtiden skal blive til MG Park Fredericia. Projektet tager udgangspunkt i samme koncept som GDC og kommer til at tilbyde lejere moderne lager- og logistikfaciliteter i moduler af 6.000 til 10.000 kvadratmeter, hvor der – ligesom i GDC – kontinuerligt vil være spekulativt byggede moduler klar til lejere.

Sjældent at se spekulative byggerier af lagerfaciliteter

MG Real Estate planlægger derved at påbegynde spekulativ byggeri på både MG Park Fredericia og GDC i den nærmeste fremtid. Det hører til sjældenhederne, at der bygges spekulative lagerfaciliteter i Danmark, og erhvervsmægleren CBRE vurderer, at det vil give både MG Park Fredericia og GDC forholdsmæssige fordele i sikringen af nye lejere.

”Der er ingen tvivl om, at MG Park Fredericia og GDC faciliterer flere ting, som markedet efterspørger for tiden. Først og fremmest kan potentielle lejere fysisk se, hvad de kommer til at leje, da det allerede er bygget spekulativt. Derudover giver det modulopbyggede koncept den fleksibilitet, som mange lejere – i særdeleshed e-commercevirksomheder – efterspørger, fordi de kan vækste i samme ejendom og leje flere kvadratmeter, når behovet en dag opstår”  udtaler Ninna Therkelsen, Senior Director, CBRE

HighBrook Investors køber ikonisk beboelsesejendom på Islands Brygge

25.11.2020CBRE

Sponseret

16.09.2020CBRE

Sponseret

MG Real Estate lander Hobbii som lejer i det gigantiske Greve Distributions Center

20.04.2020CBRE

Sponseret

CBRE sælger Worldwide Flight Services logistikejendom i en sale and leaseback-transaktion

03.09.2019CBRE

Sponseret

Investeringer i fysiske rammer er en investering i medarbejderne

27.08.2019CBRE

Sponseret

Fra fabriksbyggeri i Valby til moderne kontor i Sydhavn

21.08.2019CBRE

Sponseret

Industriens Pension købte ikonisk Aarhus-bygning