CeMAT 2014

Kardex Remstar fremviser nye koncepter indenfor produktionslogistik.

23.04.2014

Sponseret

Nikolaj Bjørn Eriksen, Kardex Danmark

Kardex Remstar præsenterer nye logistikkoncepter inden for produktion på stand E12 i hal 13 på CeMAT, verdens førende messe for intern logistik, som bliver afholdt fra 19. til 23. maj i Hannover. Formålet er at øge automatisering af materialeflowet i produktionen.

En stor del af den industrielle værditilvækst foregår i logistikken. For at udnytte dette potentiale, skal intern logistik og produktion være mere tæt forbundet. Kardex Remstar præsenterer et nyt lagerautomatkoncept til håndtering af lagerkasser, velegnet til udvalgte applikationer indenfor håndtering af produktionsordrer og montagelinjer. Ligeledes kan systemet indgå i sorteringsanlæg eller konsolideringsområder. Besøg os og oplev det nye koncept og del jeres idéer og tanker med os.

Udover de nye logistikkoncepter inden for produktionsmetoder, vil Kardex Remstar, på CeMAT 2014, også præsentere Shuttle XP 1000. Denne nye lagerautomat kan, på hver hylde, rumme varer, der vejer op til 1.000 kg. Den er specielt designet til organiseret indlagring og hurtig hentning af tunge og / eller omfangsrige dele, og er ideel til at forsyne samlebånd eller til brug som et bufferlager. Det er muligt at gemme hele paller, og en overliggende integreret kran gør løsningen specielt interessant for bilindustrien, maskinindustrien og for virksomheder, der opererer i servicering og vedligeholdelsessektoren.

Om Kardex Remstar

Kardex Remstar udvikler, producerer og vedligeholder dynamiske lagerautomater. Vi er førende leverandør af lagerautomater, paternostre, ordreplukningssoftware og service. Kunder fra alle brancher bruger løsninger fra Kardex Remstar til at organisere deres intralogistikprocesser på en enklere og mere effektiv måde samt for at spare plads og nedskære procesomkostninger. Kardex Remstar’s kunder kommer fra en lang række af virksomheder, såsom bilindustrien, elektronikindustrien, detailhandel, e-handel, maskinindustrien, kemi- og farmaceutisk industri samt sundhedsplejen.

Kardex Remstar har to produktionssteder i Tyskland (Bellheim og Neuburg). Til dato har selskabet installeret omkring 140.000 dynamiske lagersystemer globalt og mere end 1.000 i Danmark. Kardex Remstar er aktiv i over 30 lande og beskæftiger omkring 1.200 ansatte på verdensplan.

Yderligere information kan fås på www.kardex-remstar.dk

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics