Kardex bliver medlem af Odense Robotics

Kardex er blevet medlem i Odense Robotics - Danmarks nationale robot- og droneklynge. Klyngens vision er at gøre Danmark til en endnu større og bedre robotnation igennem at fremme innovation og være katalysator for bæredygtig udvikling.

Robomotive plukkerobotter skaber en forbindelse mellem lagermaskiner og sorterings- eller pakkelinjen.

Den danske robot, drone og automationsindustri er vokset betragteligt i de sidste år, og kan kalde sig hjemsted for globale markedsledere, startups med høj vækst og verdensledende forskning. Der er mere end 400 robot-, automations- og dronevirksomheder i landet med mere end 10.000 ansatte.

"At blive medlem af Odense Robotics er en selvfølge," siger Jørgen Flemming Ladefoged, direktør for New Business i Norden hos Kardex. "Som markedsleder inden for lagerautomatisering er det vigtigt for Kardex at investere i innovation og samarbejder, der driver udviklingen fremad for at hele tiden kunne tilbyde løsninger af høj kvalitet, der er på forkant med branchen."

Gennem investering i moderne robotteknologi tilbyder Kardex i dag fuldautomatiske lagerløsninger og ved hjælp af for eksempel Robomotive plukkerobotter skabes en forbindelse mellem lagermaskiner og sorterings- eller pakkelinjen. Idet løsningen er designet som et "add-on", kan selv eksisterende kunder nemt opgradere semi-automatiserede løsninger til fuldautomatiske systemer.

Jørgen Flemming Ladefoged ser et kæmpestort potentiale for automatiseret lagerstyring. ”Fordi disse løsninger er fuldt skalerbare, kan de fleste virksomheder tage skridtet mod mere effektive og ergonomiske processer. Og det er skridt, der må tages for at bevare konkurrence­evnen” opsummerer han.

Om Kardex

Kardex har eksisteret siden 1880 og er i dag verdens førende producent af lagerautomater og skræddersyede lagerløsninger. Med fleksible skræddersyede systemer hjælper Kardex i dag kunder i så forskellige brancher som handel, elektronik, medtech, sundhedsvæsen, automobil-og fødevareindustrien, hvor der ofte er meget specifikke krav til håndtering af varerne.

De leverer løsninger til kunder fra den første automatisering til de helt store fuldautomatiske anlæg og deres software kan nemt integreres med eksisterende VMS eller kundespecifikke systemer. Kardex Remstar skaber også løsninger sammen med partnere, hvor de for eksempel integrerer robotpluk og automatiserede flows langs hele lagerkæden.

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics