SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

For at det skal lykkes at fastholde korte leveringstider, når antallet af ordrer stiger, stilles der høje krav til optimerede plukke-, konsoliderings- og pakkeprocesser. Derfor effektiviserer SkalHuset nu sit nye lager med en moderne, fleksibel og skræddersyet AutoStore-løsning fra Kardex.

SkalHuset, der sælger mobil- og computertilbehør online, har siden starten i 2011 leveret mere end 1.000.000 ordrer til kunder i Norden. Virksomhedens fortsatte vækstplaner betyder, at de nu skal strømline deres processer for at kunne håndtere øgede mængder. De har derfor valgt at implementere en AutoStore-løsning fra Kardex for at håndtere deres ordrer hurtigt og ergonomisk. Digitalisering af processerne vil også reducere deres administration og forbedre planlægningen, rapporteringen og nøjagtigheden af lagerbalancen. Ved at optimere lagertætheden vil de også være i stand til at integrere varer, der i dag opbevares decentralt i Södertälje (Sverige) og dermed samle alt under ét tag.

"Dette projekt føles ekstra sjovt, fordi det bliver Kardex' første AutoStore-installation i Norden, siden vi blev officielle partnere," forklarer Nicklas Lövqvist, Area Sales Manager hos Kardex. ”Denne innovative robotløsning er perfekt til SkalHusets produktsortiment og opfylder deres krav til hurtig ordrehåndtering og optimal lagertæthed. De vil øge deres kapacitet og forbedre deres effektivitet markant, når tiden til at gå rundt på lageret og lede efter produkter forsvinder.”

AutoStore-løsningen, som implementeres i december 2022, rummer 3.500 kasser inden for et gulvareal på 147 m². Ordrer vil blive behandlet af 10 intelligente robotter, der løbende opsamler kasser, transporterer og præsenterer dem for en af de 3 ergonomiske arbejdsstationer. Der samles bestilte varer så for at blive sendt videre til kunden. Da hver station kan skifte mellem plukke- og lagerfunktion, kan varer nemt opbevares uden afbrydelser i plukkeprocessen.

Der vil også blive installeret en ekstra åbning for at fremtidssikre løsningen, så SkalHuset kan udvide systemet med flere plukkestationer, hvis de vokser yderligere i fremtiden. Denne fleksibilitet giver virksomheder mulighed for at starte i lille skala og derefter vokse uden at påvirke den daglige drift. "Skalerbarhed er helt afgørende for os," siger Wincent Tall, COO hos SkalHuset. "Vi tænker langsigtet, og efterhånden som vores behov udvikler sig, skal intern logistik også kunne tilpasse sig nye forhold."

Om SkalHuset.se
SkalHuset ejes og drives af Lowwi AB, som har sit hjemsted i Södertälje. Butikken har været online siden 2011, hvor de sendte ordrerne ud fra Norge. De har været i Sverige siden foråret 2012 og i sommeren 2016 blev virksomheden overtaget af den nuværende ejer. Siden starten har SkalHuset leveret mere end 1.000.000 ordrer i Norden. Deres mål er, at kunderne skal kunne købe et cover, et etui eller en skærmbeskytter, uden at det skal koste lige så meget som selve telefonen.

Om Kardex
Kardex er en af verdens førende producenter af lagerautomater og tilbyder fleksible, skræddersyede lagersystemer. De installerer og servicerer både simple, skalerbare løsninger og store, fuldautomatiske flows for kunder inden for f.eks. e-handel, elektronik, bil- og fødevareindustrien. Virksomheden har 1.900 ansatte i 30 lande og har installeret over 140.000 branchespecifikke løsninger på verdensplan. Læs mere om Kardex her!

Mere fra...

20.04.2023Kardex Danmark

Sponseret

Kardex introduces a new way of picking at LogiMAT 2023

10.01.2023Kardex Danmark

Sponseret

Med24: en fortsat stærk vækstrejse og øget automatisering

10.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

06.10.2022Kardex Danmark

Sponseret

3 Strategies to Recession-Proof Your Warehouse in 2023

28.04.2022Kardex Danmark

Sponseret

SkalHuset automatiserer sit nye lager med AutoStore-løsning fra Kardex

30.03.2022Kardex Danmark

Sponseret

Kardex bliver medlem af Odense Robotics