Cementir udvider deres samarbejde med AMCS

”Den rigtige partner med global ekspertise, mål og sprog.”

09.10.2018

Sponseret

AMCS

Timing betyder alt. Særligt når der tales om logistik-branchen. Vinduet for levering eller afhentning er ofte meget smalt. At have den korrekte logistiske IT-løsning er afgørende, hvis virksomheder skal kunne møde og overgå de tidsforventninger, som kunderne har i dag. Dette er grunden til, at mange førende virksomheder i dag bruger AMCS’ IT-platform. AMCS-platformens software inkluderer alt fra avanceret ruteoptimering til realtidsbaseret planlægning, eksekvering og opfølgning.

Cementir Group

Cementir er en af de virksomheder, som benytter sig af de logistiksystemer som AMCS leverer. Cementir har i mange år benyttet AMCS’ platform til planlægningen af leverance af cement og fabriksbeton i Scandinavien. Cementir er en italiensk og multinational virksomhed, der har datterselskaber over hele verden. De producerer og distribuerer grå og hvid cement, fabriksbeton, tilslag og præfabrikerede betonprodukter. Cementir har datterselskaber i Danmark, Norge, Belgien, Frankrig, Polen, Island, Rusland, USA, Storbrittanien, Malaysia, Egypten, Kina og Tyrkiet.

Udvidelse af samarbejdet

Cementir udvider og styrker samarbejdet med AMCS ved at implementere brugen af AMCS’ optimeringssystem i et nyligt erhvervet belgisk datterselskab kaldet CCB (Compagnie des Ciments Belges). CCB specialiserer sig inden for produktionen af cement, tilslag og præfabrikerede betonprodukter. ”Dette er det største projekt, som vi i øjeblikket arbejder på sammen med AMCS,” sagde Giacomo Cornetti, Chief Information Technology Officer hos Cementir.

Digitalt forstærkede tovejs-løsninger

Når det kommer til cementdistributionen, så er Cementir også i gang med at udvide deres brug af logistiksystemet i Skandinavien. Der tilføjes mere funktionalitet og parametre til AMCS’ løsning, som har være brugt i mange år hos Aalborg Portland. Fleet Planner er en fremragende løsning til planlægning, optimering, og eksekvering af dynamiske og realtidsbaseret transport. Planlagte ruter kan sendes direkte til chaufførerne fra Fleet Planner med hjælp af AMCS Mobile Web. ”Vi udvider vores brug af løsningen vi har i Danmark og Norge med applikationen for Mobile Web,” fortæller Cornetti. ”Vi har allerede gjort det i Norge, og nu implementerer vi også modulet i Danmark.”

Timing er essentiel

Cornetti uddyber “Kunderne har behov for yderst præcise leveringstidspunkter, og vi kan følge en leverance minut for minut. Dette er afgørende når man skal levere beton. Timingen er essentiel for kunder i byggebranchen. AMCS Fleet Planner er uundværlig, når distributionen skal planlægges korrekt. Vi ser Fleet Planner som den mest pålidelige og velfungerende løsning, som vi har arbejdet med. Derfor har vi valgt at udvide samarbejdet til andre selskaber i Cementir-koncernen.”

Højere indtægter

“Der er store fordele ved at bruge AMCS Fleet Planner,” uddyber Cornetti. ”Vi optimerer udnyttelse af vores flåde og får løftet niveauet i eksekvering betydeligt. Vi er også meget præcise, når vi planlægger vores distribution og leverancer, vi er fleksible til at foretage hurtige ændringer i sidste øjeblik, og ikke mindst kan vi se detaljer, når vi følger op på sporingsdata. Alt i alt kan vi øge den samlede driftseffektivitet i hele den logistiske værdikæde fra start til slut.”

Logistik er kernen

Med den nuværende implementering af AMCS-platformen kan Cementir standardisere løsningen gennem hele koncernen. ”Vi sigter efter at have en løsning, som vi kan bruge alle steder og brede ud globalt,” fortæller Cornetti. ”Vi ønsker at indføre best practice-processer gennem hele vores organisation. Dette gør det muligt for os at sammenligne, benchmarke og opnå de samme fordele og resultater overalt. Logistik er en kerneproces, der kan gøre en forskel for os i markedet.”

Tovejskommunikation med chaufførerne

Cementir har fornyligt undersøgt, hvordan det er muligt at forbedre kommunikationen med deres chauffører. ”På nuværende tidspunkt fungerer den traditionelle chauffør-kommunikation allerede,” forklarer Cornetti. ”Vi opdaterer chauffører om deres næste job og tur. Med AMCS Mobile Web kan vi også indsamle oplysninger om yderligere tjenester, vi udbyder, og vi kan erstatte gamle mobilenheder med smartphones for at få en mere effektiv kommunikation.”

Dybdegående branchekendskab

“Det som vi rigtig godt kan lide ved AMCS, er deres dybdegående kendskab til vores branche,” udtaler Cornetti. ”Det AMCS-team vi arbejder sammen med i Danmark ved ufattelig meget om vores virksomhed, branchen og vores systemer. Vi udviklede løsningen sammen, så de kender virkelig til vores behov, virksomhedens karrakteristika og hvordan vi arbejder. Samarbejdet fungerer rigtig godt.”

Global ekspertise

“Vi ser AMCS som vores samarbejdspartner, der arbejder sammen med os mod et fælles mål,” fortæller Cornetti. ”Vi udvider samarbejdet yderligere, da vi bliver nødt til at definere en global leverancemodel, som gør det muligt for os at arbejde effektivt i alle vores regioner rundt om i verden. For at dette kan lykkes, skal en samarbejdspartner kunne imødekomme vores behov med global ekspertise, mål og sprog. En global samarbejdspartner skal kunne levere løsningen hvor som helst, med de rigtige kompetencer og kendskab. Vores vision for fremtiden er at implementere løsningen på tværs af vores globale koncern. Til at starte med fokuserer vi på organisationer i koncernen, som har forældede løsninger, der kan erstattes. For at opnå vores fælles mål, arbejder vi tæt sammen med AMCS.”

Læs mere om AMCS' løsninger her.

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!