En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

AMCS Transport Management System: Designet til fuldt ud at automatisere planlægning, optimering og udførelse af dine transportoperationer

AMCS Transport Management System er integreret med AMCS' Enterprise Management-system, så transportplanlæggere drager fuld adgang til alle virksomhedsdata og understøtter integrerede arbejdsgange for at give maksimal synlighed og kontrol. Foto: AMCS.

17.02.2022

Sponseret

AMCS

Transportlogistik er afgørende for en vellykket drift af hver affalds- og genanvendelsesvirksomhed, der repræsenterer en betydelig del af de samlede omkostninger samt har en indvirkning på vigtige forretningsmålinger som sundhed og sikkerhed, kundeservice, bæredygtighed og rentabilitet.

Eksponentielle teknologier som Tingenes internet, Big Data, 5G samt nye miljøbestemmelser designet til at dekarbonisere transport skaber både muligheder og udfordringer for vores branche i lige mål.

Dette landskab i udvikling kræver en ny generation af løsninger til at integrere, automatisere og optimere dine transportoperationer – AMCS Transport Management System.

AMCS Transport Management er en integreret del af AMCS Platform-løsningen og giver dermed en integreret løsning til transport samt udnytter platformens fulde funktionalitet, herunder vores Enterprise Management, Vehicle Technology, Mobile Workforce og Intelligent Optimization-løsninger.

AMCS Transport Management System til affalds- og genanvendelsesindustrien

Vores transportstyringssystem er designet til de specifikke udfordringer og krav i affalds- og genanvendelsesindustrien.

Det tilbyder højt automatiseret og integreret funktionalitet til at styre alle aspekter af transport, herunder planlægning, vagtplaner, forsendelse, live tracking, ruteoptimering og chauffør mobilapplikation.

Det omfatter en intuitiv og moderne brugergrænseflade for at lette og hastigheden af planlægningen. Det udnytter klassens bedste teknologi såsom indlejrede kort samt en afstandsberegningskomponent til at nå frem til mulige ruter og nøjagtige servicetider for hvert stop.

Det giver øget produktivitet gennem øget automatiseret planlægning, optimering af brugen af aktiver (køretøjer, containere osv.) og ressourcer, forbedret driftskontrol og synlighed for både planlægning og under servicekørsel, forbedret førersikkerhed samt levering af overlegen kundeservice.

AMCS Transport Management System – the Smart Transport Solution

AMCS Transport Management System er integreret med vores Enterprise Management-system, så transportplanlæggere drager fuld adgang til alle virksomhedsdata og understøtter integrerede arbejdsgange for at give maksimal synlighed og kontrol. AMCS Transport Management System giver flådeoperatører mulighed for at planlægge, udføre, overvåge, optimere og analysere alle aspekter af deres transportoperationer. Transportplanlægning er en udfordrende aktivitet for planlæggere, der skal administrere flere prioriteter, såsom at maksimere flåde- og chaufførproduktiviteten, levere til tiden kundeservice, sikre de højeste sikkerhedsniveauer, opfylde førerens regler og samtidig minimere omkostningerne.

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!