Lang Recycling, smarte løsninger til metal

Lang Recycling står for smarte løsninger inden for metalgenanvendelse. De tilbyder vores kunder fra industri til mellemstore virksomheder, individuelle bortskaffelseskoncepter og implementerer disse gennem omhyggeligt planlagte processer.

"Nu kan vi følge hele rejsen for hvert materiale, der kommer ind i sorteringsprocessen", siger Maximillian Lang, adm. direktør for Lang Recycling. Foto: AMCS Group.

28.02.2022

Sponseret

AMCS

Lang Genbrug tilbyder de deres kunder merværdi og beskytter samtidig miljøet. De gør dette ved at fokusere på planlægning og en adaptiv, intelligent tilgang til at skabe ideelle betingelser for deres kunder, så industrivirksomheder kan bortskaffe metalliske rester bedre Lang Recycling's overordnede mål er at give deres kunder mere service, mere økonomisk værdi, mere variation, mere sikkerhed og mere bæredygtighed.

Lang Recycling

  • 200

Medarbejdere

 

  • ≈ 25%

Reduceret lageropgørelse

 

  • 700 kr. tons

Metalskrot

 

  • 1898

Grundlagt

Forbedring af opgørelsernes overordnede gennemsigtighed

Challenge: Overtage styringen af en stor og variabel beholdning

Maximillian Lang, administrerende direktør Lang Recycling: "Vores virksomhed beskæftiger i øjeblikket omkring 200 mennesker og genbruger omkring 700.000 tons metalskrot om året. Ud over det tekniske udstyr spiller IT-performance en vigtig rolle i udformningen af vores processer og dermed i merværdien for vores kunder."

"Vi er af den opfattelse, at vi så skaber ekstra værdi for vores kunder, når vi går et skridt videre i detaljer. I de seneste par år har vi genanvendt over 400 forskellige typer skrot. Dette udgør en enorm udfordring for vores medarbejdere med hensyn til lagervurdering og ledelse. Tidligere blev vores optagelser optaget manuelt på papirsedler og senere føjet til AMCS."

Solution: Forretningsindsigt i realtid

Maximillian Lang: "Som følge heraf var vores varebeholdninger ikke up-to-date på daglig basis og var derfor underlagt yderligere udgifter. Da vores lagerbeholdninger er en af de vigtigste kontrolvariabler for os med hensyn til mængde og faktor, stillede vi os selv spørgsmålet - hvordan kan vi registrere dem i realtid? Vi var også opmærksomme på, at der var meget kapital i vores varebeholdninger, og vi ønskede at styre det mere aktivt. Det er vigtigt at arbejde med specialiseret software, da enhver ny udviklingsidé eller -tendens straks kan vedtages af alle andre og yderligere integreres."

"En meget vigtig faktor i vores branche er gennemsigtighed i forretningsindsigten. Det betyder, at materialetilførslerne skal vurderes så hurtigt som muligt. Du skal også være i stand til at forstå, hvor materialerne skal hen, ligesom du skal være i stand til at bringe de værdiskabende materialestrømme tilbage i udgangen. AMCS har givet os denne gennemsigtighed. Gennemsigtigheden er blevet massivt øget ved at have lagrene bor i systemet nu.

"Nu kan vi følge hele rejsen for hvert materiale, der kommer ind i sorteringsprocessen. Det betyder, at fejl, der er begået under denne proces, opdages umiddelbart før den endelige reservation foretages, og vi anerkender også et behov for træning et eller andet sted, f.eks. i tilfælde af operatørfejl. Mobilrapporteringen og AMCS RSBI var det første skridt på vejen til digitalisering og giver en løsning på vores problem." ifølge Lang

Results: Reelle kapitalbesparelser

Eduard Panaset, IT-chef Lang Recycling: "AMCS har udviklet en mobilrapporteringsapp, som gør det muligt for os at registrere og dokumentere lagerflow direkte på farten. Derudover har vi til mobiloptagelsen også introduceret AMCS Business Intelligence-løsningen, som giver os mulighed for bedre at forudsige og bedre tilpasse vores sælgere med mængdeindstrømning. Dette giver os mulighed for at reagere mere fleksibelt og hurtigt på markedsskift."

"Samlet set hjælper den forbedrede datakvalitet af sidstnævnte produkt os med at fremskynde behandlingen og træffe enhver beslutning baseret på god information. Ved at bruge mobilrapportering og AMCS RSBI var vi i stand til at reducere vores lagerbeholdning med omkring 25%. Som følge heraf var vi i stand til at spare kapitalomkostninger på omkring 40.000 euro. Samtidig holdt vi regelmæssige positionsledelsesmøder for at øge medarbejdernes bevidsthed om mængden af kapital, der er bundet sammen, og for at forbedre den overordnede gennemsigtighed i varebeholdningerne."

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!