Computersalg indvier EffiMat® løsning

Hundredevis af interesserede kunder, leverandører, og partnere var dukket op ved Computersalg i Borup en tidlig søndag morgen i begyndelsen af september. Computersalg indviede deres nye domicil, og EffiMat Storage Technology A/S var med på sidelinjen

Åbningen fik fint besøg i form af Køge kommunes borgmester, Marie Stærke. Her vises EffiMat® frem af direktør Tommy Langhoff.

Lageret er nemlig udstyret med en EffiMat® løsning, der er den nyeste teknologi inden for lagerautomatisering.

Computersalg var den første kunde til at aflægge en ordre på en EffiMat®, derfor blev begivenheden fulgt med stor interesse fra EffiMat, der da også var repræsenteret af stifterne, Jørgen Flemming Ladefoged og Tommy Langhoff.

Jørgen Flemming Ladefoged fortæller ”Computersalg var blandt de første til at tro på vores virksomhed og teknologi, da de var de første der købte en EffiMat® allerede i oktober 2012. Derfor var det vigtigt for os at være tilstede ved åbningen og demonstrere maskinen. ”

Plukkeautomaten er integreret med Computersalgs webordre- og lagerstyringssystem og kan håndtere et stort antal varenumre med en plukhastighed på op til 400 ordrelinjer i timen. Automaten er 8 meter høj og indeholder ca. 600 kasser af 40 x 60 cm.

En EffiMat® er netop yderst velegnet til webshops på grund af den høje pluk-sikkerhed og –hastighed. Dette gør den til et god løsning for virksomheder som Computersalg.dk, der har mange små ordrer.

Computersalg A/S er en af Danmark ældste og mest veldrevne e-handels virksomheder. De startede tilbage i 1996 som detailbutik. Allerede i 1999 udvidede de med netsalg og har dermed altid været på forkant med nye tendenser og teknologier.  Det nye domicil i Borup omfatter, udover den nyeste teknologi i form af plukkeautomaten EffiMat®, også et helt nyt lager, administration og servicebutik.

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT