EFFIMAT udvider

Der sker nye ting hos EFFIMAT, og for blot et par uger siden overtog vi bygningerne lige ved siden af vores eksisterende faciliteter.

Jørgen Flemming Ladefoged i nye faciliteter.

3PL, distribution og e-handelsindustrien vækster, og her hos EFFIMAT er det noget vi tydeligt mærker. Automatisering og effektivisering er blevet en prioritet for mange virksomheder inden for disse industrier, og væksten i industrien har skabt et stigende antal forespørgsler efter løsninger, der optimerer pluk og øger effektiviteten.

Sammen med de øgede forespørgsler og vores store hospitalsprojekter vidste vi, at vores egne produktionsfaciliteter og processer skulle revurderes. Heldigvis var vores naboer lige flyttet ud, hvilket gav os muligheden for at overtage de faciliteter.

”Det er en fordobling af vores plads. Det giver os mulighed for at skabe et effektivt flow i produktionen, som sammen med brugen af ​​vores egne løsninger giver os mere end en tredobling af produktionskapaciteten ” - Jørgen Flemming Ladefoged, CEO EFFIMAT

Dette er også en fantastisk måde for os at fremvise brugen af ​​vores løsninger og vise, hvordan de kan gøre produktionen mere effektiv. Vores mål er, at fordoblingen af plads vil tredoble vores produktionskapacitet med den samme antal medarbejdere som tidligere.

Vi mangler stadig et par ting, før vi er på plads, men vi ser allerede fordelene ved den ekstra plads, og hvordan vi kan udnytte det maksimalt.

Til sidst, er vi glade for at kunne blive i hjertet af robotklyngen i Odense og opretholde det tætte samarbejde med de andre robotvirksomheder.

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT