Dansk plukke- og palleteringssystem til forbrugsvarer

Det danskudviklede plukke-og-palleteringssystem Qubiqa Layer Picker er en patenteret maskine til automatisk opfyldning af paller med forbrugsvarer i forskellig højde, i flere forskellige lag, dobbelte lag og delvist tomme lag.

25.04.2014

SCM.dk

Af de i alt 154 Layer Picker maskiner, som i dag er i drift, kører 95 i Europa og 59 i USA, Canada og Australien. Foto: Qubiqa..

Med over 10 år på markedet og mere end 150 maskiner i drift world wide sætter det danskudviklede plukke-og-palleteringssystem Qubiqa Layer Picker sit tydelige præg på området for automatisk håndtering af næsten enhver form for detail- og forbrugsvarer.

Der bliver stadigt længere imellem de lagre og pakkecentraler, hvor medarbejderne slider i det eller drøner rundt i små gaffeltrucks og flytter varer fra den ene palle til en anden.

I dag står der 154 Layer Picker maskiner rundt i hele verden og arbejder på næsten fuldautomatiske distributionscentre hos producenter, varehuskæder og distributører.

Qubiqa Layer Picker er en patenteret maskine til automatisk opfyldning af paller med forbrugsvarer i forskellig højde, i flere forskellige lag, dobbelte lag og delvist tomme lag. En enkelt maskine kan opbygge op til 300 lag i timen, sammensat af et bredt sortiment af varer i kasser, bakker, kartoner, flasker, poser osv.

Mere end 95 procent af alle detailvarer kan håndteres sikkert, præcist og skånsomt pga. maskinens særlige patenterede vakuum system.

Af de i alt 154 Layer Picker maskiner, som i dag er i drift, kører 95 i Europa og 59 i USA, Canada og Australien, og blandt kunderne er fx Coca-Cola, Nestlé og Proctor & Gamble samt store integratorer som fx Dematic, Witron, Swisslog, Daifuku og Schäfer.

- PBH

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

14.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

10.04.2024SCM.dk

Et væld af nye emballageformer står på spring i Danmark

09.04.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan vi klare os uden Kina?

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle