Dansk potentiale er alternativet til outsourcing

En effektiv produktion er en essentiel del af enhver succesfuld supply chain. Måske har du ofte overvejet, hvordan produktionen i din virksomhed opnår sit fulde potentiale? Og du går måske i tanker om at outsource din produktion?

EffiMat Storage Technology A/S.

Danske virksomheder har længe outsourcet deres produktion, for at kunne minimere både indirekte og direkte omkostninger og i sidste ende tilfredsstille kundernes forventninger til lave priser. Hvis man som dansk virksomhed har en produktion som er afhængig af globale leverandører, følger både kompleksitet og udfordringer, i forhold til de lange leveringstider og niveauet af kontrol, man som virksomhed har med produktionsprocessen. Kunderne vil gerne have lave priser, men at de får dem til tiden og at leveringen er præcis, er lige så vigtige faktorer.

I stedet for at outsource en del af virksomhedens supply chain til udlandet, kan virksomheden med fordel automatisere produktionen og samtidig fastholde denne i Danmark. Igennem automatisering vil der opleves en betydelig reduktion af fejl og omkostninger, samt en øget effektivitet, hvor virksomheden samtidig får mere ud af de eksisterende medarbejdere.
Mange virksomheder har oplevet, at der er rift om produktionsmedarbejderne. Ved at automatisere produktionen, vil virksomheden kunne gøre den enkelte medarbejder mere effektiv og samtidig forbedre arbejdsmiljøet.

Hvis virksomheden producerer i Danmark, vil der kunne tilbydes lavere leveringstider og et højt niveau af præcision, fordi man har overblik og kontrol over hele supply chain.

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan automatisere sin produktion.
Vil du vide mere om, hvordan en automatiseret produktion i Danmark kan fremme din virksomhed?
Så kan du kontakte vores Area Manager Søren Agerbæk på sag@effimat.com. Du kan også læse mere om vores EffiMat® og vores ClassicMat™.

Vi ser frem til at høre fra dig.

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT