Dansk produceret løfteudstyr flyttes til lagerbygning i USA

AC Hydraulic har udforsket det amerikanske marked i flere år og konklusionen er klar: Tiden er kommet til at rykke produkterne over, hvor kunderne er.

Simon Munch Laursen (th) og Lars Storgaard. Foto: AC Hydraulic

08.12.2023

SCM.dk

For snart 4 år siden ansatte AC Hydraulic deres første markedsansvarlige i USA. Målet var simpelt: vis amerikanerne værdien af dansk produceret løfteudstyr i høj kvalitet. Langsomt men sikkert er der i dag skabt en veletableret kundekreds og interessen for Viborg-virksomhedens produkter var også tydelige til dette års SEMA show i Las Vegas – en af verdens største branchemesser. 

De sidste 4 år har således fungeret som den perfekte opvarmning til det, der nu er blevet en åbenlys beslutning: At få flyttet produkterne over hvor kunderne er, nærmere bestemt i byen Charlotte i North Carolina. Her skal en nylig opkøbt 500 kvadratmeter lagerbygning danne tag over de velkendte blå produkter fra AC Hydraulic. 

"Hos AC Hydraulic er vi kendte for vores høje kvalitet, hurtige service og store tilgængelighed. Som kunde er man aldrig mere end en mail eller et opkald fra personlig og kompetent service, og det er med til at understøtte vores produkters kvalitet. Hvis vi skal overbevise amerikanerne om, at de skal vælge produkter fra AC Hydraulic, så skal den service og tilgængelighed følge med. Det kommer den til i 2024, og det bliver afgørende for, at vi kan indfri vores vækstmål derovre”, siger administrerende direktør Frederik Anker Christensen. 

Til at erobre “the Land of Opportunity” har man valgt et kendt ansigt på det skandinaviske marked, nemlig Simon Munch Laursen. Selvom varelageret ikke er færdigt før Q2 2024, begynder de indledende øvelser allerede fra den 1. januar. Det sker i tæt samarbejde med kollegaen Patrick Dubois, som de seneste 4 år har været ene mand på posten.

”Det er en fantastisk mulighed for mig at få lov til at prøve kræfter med så spændende et job, jeg glæder mig utrolig meget. Det kommer til at kræve en stor indsats at gøre AC kendt, ligesom vi er i Europa, men vi er overbeviste om, at mulighederne er der, og vi har et fantastisk set up i Danmark til at supportere os”, udtaler markedschef Simon Munch Laursen. 

Helt lavpraktisk er tidsforskellen ikke så stor som i andre dele af USA. Det gør det mere enkelt at opretholde tæt kontakt mellem USA og Danmark, så der kan handles hurtigt, når en potentiel kunde banker på døren. 

Men spørger man Frederik Anker Christensen, ligger der også andre vigtige faktorer til grundlag for beslutningen om at etablere varelager i netop Charlotte, North Carolina: 

” Beslutningen om etablering af et varelager i USA handler først og fremmest om at få vores produkter tættere på slutbrugeren. Vi er simpelthen ikke attraktive overfor de amerikanske forhandlere, hvis produkterne først skal produceres og derpå fragtes over Atlanten - så længe kan deres slutbrugere ikke vente. Hertil er netop området omkring 

Charlotte rigt på kvalificeret arbejdskraft, og så er der mange potentielle samarbejdspartnere indenfor branchen i regionen, der kan komme os til gode på vejen til succes i USA". 

Læs også: 7 anbefalinger til den moderne logistikterminal

Når Simon Munch Laursen bliver flyttet til USA, efterlader det en plads på det skandinaviske marked og til at overtage den post, har AC Hydraulic valgt en gammel kending, nemlig Lars Storgaard. 

Salgschef fra AC Hydraulic, Kenny Andersen, forklarer det naturlige valg: 

”Når man har en ung fyr med gåpåmod som Simon, er det oplagt at sende ham på eventyr. Vi stoler 100 procent på hans kompetencer og er ikke tvivl om, at han er den rigtige mand på posten. Samtidig sidder vi med et ansvar overfor de skandinaviske kunder, der nu mister en tæt relation. Heldigvis har vi Lars Storgaard på hånden, som med sin erfaring og kendte ansigt i branchen vil sikre, at vores kunder oplever et gnidningsfrit skifte”.

/ PiB

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

26.02.2024SCM.dk

CMA CGM i markant tilbagegang

26.02.2024SCM.dk

Kina: Amerikanske påstande er paranoia

15.02.2024SCM.dk

GLS’ sjællandske kapacitet øges med 30-35 procent

15.02.2024Zetes

Sponseret

Modexpress optimises order verification with ZetesMedea RFID solution

14.02.2024SCM.dk

Første spadestik til nyt kæmpe lagercenter

12.02.2024SCM.dk

JYSK vil bygge nyt distributionscenter i Holland

07.02.2024SCM.dk

Robotter langer selv butiksvarer over disken – og gør det døgnet rundt

06.02.2024SCM.dk

Logistikejendomsudvikler forventer vækst og styrker organisationen

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup