Danske lagerautomater: nu også i Tyskland

I næste måned lanceres EffiMat®, den revolutionære nye generation af lager og plukkeautomater, til det tyske marked. Det foregår på LogiMAT messen i Stuttgart, hvor EffiMat Storage Technology samtidig præsenterer det nye tyske salgskontor.

Lager- og plukkeautomaterne fra danske EffiMat skal nu også sælges i Tyskland.

Det er alt sammen en del af en ambitiøs international strategi. 

EffiMat® er udviklet og produceret af danske EffiMat Storage Technology, som er den eneste danske producent af lagerautomater. Nu er tiden kommet til en international lancering.

“Vi har brugt de sidste to år på at udvikle EffiMat®. Nu er tiden moden til at introducere EffiMat® til de internationale markeder, med særligt fokus på Tyskland. Vi ser LogiMAT 2014 som vores tyske og europæiske premiere” siger direktør Jørgen Flemming Ladefoged.

Det er ikke kun selve maskinen og den unikke teknologi der lanceres i på messen Tyskland. Den bakkes op af et salgskontor, bemandet med stærke lokale kræfter. 

Som leder af det tyske salgskontor er der bragt erfarenhed ind i form af Henry Köhler. Med sig bringer han mange års erfaring inden for rådgivning, service og salg af lagerautomater. Der er samtidig oprettet serviceaftaler med forskellige tyske servicepartnere, ligesom salgsteamet løbende vil udvides med nye ansigter.

”Tyskland står for ca. 25% af markedsandelen for lager- og pluk-automater på verdensplan. Derfor er det et naturligt skridt for os at lancere EffiMat® til det tyske marked som første led i vores internationalisering ” tilføjer Jørgen Flemming Ladefoged.

LogiMat 2014 i Stuttgart

LogiMat er en af Europas største messer inden for logistik og materialehåndtering. Her vil EffiMat præsenteres for det tyske marked. Det foregår i Stuttgart d. 25-27 februar. På messen vil der være rig mulighed for at se en EffiMat® blive demonstreret, samt for at tale med både direktør Jørgen Flemming Ladefoged og tysk salgschef Henry Köhler, samt resten af EffiMats salgsteam

Den lille fynske virksomhed er blot to år gammel, men har allerede en imponerende kundeliste. Referencer inkluderer bl.a. Airbus og US Air Force.

Se mere på www.effimat.dk //  www.effimat.com  // www.effimat.de

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT