DanX

DANX ER NORDENS FØRENDE SPECIALIST I RESERVEDELSLOGISTIK

Vores kerneforretning er natdistribution, hvilket betyder, at vi leverer inden kl. 07:00 om morgenen i de Nordiske lande direkte ind i bagagerummet på mere end 6000 servicebiler, autoværksteder eller andre prædefinerede leveringssteder. Vi distribuerer både på tværs af de nordiske grænser og inden for de nationale grænser – alt sammen med en garanteret leveringssikkerhed på mere end 99 %.

NATLEVERING FRA EUROPA

DANX har adskillige in-night flows fra Holland, Belgien og Tyskland, hvorfra vi kan tilbyde en 12-timers service til hele Norden. For at kunne dække de store afstande i Skandinavien benytter vi både hurtige varevogne og fly for at kunne levere præ 07:00 dag 1. Vi tilbyder samtidig et mere økonomisk flow hvor reservedele sendes op med vores lastbilstrailere med natlevering dag 2.

FSL, PUDO'ER OG RDC'ER

DANX har en enestående infrastruktur af FSL'er i Norden. En FSL er et mindre lager af vigtige reservedele, som gør det muligt at levere tidskritiske reservedele 24/7 med meget kort responstid. DANX har også Nordens største netværk af PUDO’er, og endelig kan vi tilbyde mere traditionel lagerlogistik (RDC), hvor vi plukker reservedele i løbet af dagen og distribuerer i løbet af natten med levering næste morgen.

DANX DÆKKER ALLE OMRÅDER AF SERVICELOGISTIK

DANX er en transport- og logistikvirksomhed som fokuserer særligt på logistik for serviceorienterede virksomheder og til aftermarket. Vores virksomhed er oprindeligt skabt til en yderst krævende IT-industri med behov for høj leveringssikkerhed, natdistribution, PUDO'er, SWAP-service og 24/7 reservedelslager. I dag servicerer vi mange forskellige brancher, der alle har opnået store gevinster ved at bruge vores innovative logistikløsninger og uovertrufne kvalitet.

IT reservedele

Bilreservedele

Reservedele til gaffeltruck

Reservedele til hårde hvidevarer

Reservedele til landbrugsmaskiner

Reservedele til andre vigtige brancher

FORDELENE VED NATLEVERING

En natlevering afsendes i de tidlige aftentimer og leveres inden 07:00 næste morgen. Vores in-night set-up giver vores kunder adskillige fordele, f.eks. hurtigere adgang til reservedele og bedre anvendelse af teknikernes tid. En teknikers tid er bedst anvendt på at reparere defekte maskiner – og ikke på at hente og aflevere reservedele. Dette kan DANX gøre mens teknikeren sover. Det er vores erfaring, at en tekniker i gennemsnit kan nå 1 til 2 kundebesøg mere om dagen med DANX som servicepartner. Det samme gælder for leveringer til værksteder; hvis en reservedel ligger klar fra morgenstunden kan arbejdet begynde med det samme, leveres den først i løbet af dagen, vil en reparation ofte blive skubbet til dagen efter. Natlevering er løsningen, når i morgen ikke er godt nok.

EUROPÆISKE IN-NIGHT FLOWS PÅ 12 TIMER

DANX har hver nat adskillige in-night flows fra Holland, Belgien og Tyskland til de nordiske lande. Store internationale express-firmaer tilbyder at levere på 24 timer – DANX gør det samme på 12 timer. For at dække de store afstande fra midten af Europa til hele Sverige, Norge og Finland bruger vi aftenfly fra bl.a. Düsseldorf lufthavn. Vores hurtige varevogne når op fra Holland til midten af Sverige på kun max 12 timer. Fra lagre i Hamborg og Hannover dækker vi størstedelen af Sverige og i Norge uden at bruge fly. Vores netværk suppleres endvidere af indenrigsfly, således at vores distributionsdækning i Norden er markant bedre end noget andet distributionsnetværk. DANX har som den eneste sit eget in-night distributionsnetværk i alle nordiske lande, hvilket er baggrunden for, at vi kan garantere den unikke leveringssikkerhed mere end 99%.

FSL’ER, PUDO’ER OG LAGERLOGISTIK

DANX tilbyder ud over in-night distribution en lang række relaterede services, så som traditionel lagerlogistik (RDC – Regional Distribution Centre), FSL (Field Stock Location) og PUDO (Pick Up - Drop Off). I en FSL garanterer vi inden for almindelig åbningstid, at der går mindre end 15 minutter fra ordren indgår til reservedelen kan udleveres og der går mindre end en time om natten og i weekender. Teknikerne kan enten selv afhente reservedelen i FSL’en, eller vi kan sende reservedelen afsted med en express-bil direkte til teknikeren, der hvor de allerede er i gang med at reparere den defekte maskine. Vi har 28 FSL’er placeret på strategiske knudepunkter overalt i Norden. En PUDO er et bemandet drop-point, hvor vi kan udlevere reservedele til teknikeren og modtage deres defekte reservedele retur. Inden for IT reservedele returneres der ofte op til 90 % af alle reservedele, og her er det vigtigt, at der er professionelle PUDO medarbejdere til at sikre, at det er de korrekte parts, der returneres. Mange af vores kunder arbejder med service leverandører, og de ved ofte ikke præcis, hvilken tekniker, der vil blive udpeget til en bestemt reparation. I sådanne tilfælde kan reservedelene blive sendt til en af vores PUDO’er i umiddelbar nærhed af slut-kunden, og teknikeren kan hente sin reservedel her lige inden reparationen foretages. Vi har mere end 75 PUDO’er i Norden.

Hvis du vil have mere information om DANX kan du besøge vores hjemmeside på www.danx.com

Adresse

Vejleåvej 9, 2635 Ishøj,

Besøg site

www.danx.com

Sociale medier

Kontaktpersoner

Sofie Beck

Marketing og kommunikations studentermedarbejder

Seneste nyt

22.02.2023DanX

Sponseret

DANX indfører kunstig intelligens for at optimere planlægning af ruter og last

Logistikfirmaet DANX har i samarbejde med den danske startup-virksomhed Sentispec indført en løsning, hvor kunstig intelligens medvirker til at analysere data og derved forbedre planlægningen af ruter og last.

22.09.2022DanX

Sponseret

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

31.03.2022DanX

Sponseret

Carousel and DANX merger complete following approval by regulators

03.03.2022DanX

Sponseret

DANX opens first warehouse dedicated to automotive spare parts with a new logistics centre in Rosersberg

13.01.2022DanX

Sponseret

DANX byder Axcel velkommen som primær investor og fortsætter vækstrejsen sammen med Carousel

19.05.2021DanX

Sponseret

DANX og UT Transport går sammen i Nordsverige

17.02.2021DanX

Sponseret

Former Volvo CEO takes over as Managing Director for DANX Denmark

03.12.2020DanX

Sponseret

DANX er glade for at kunne annoncere opkøbet af Source Logistics A/S

Artikler virksomheden er nævnt i

22.09.2022DanX

Sponseret

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

21.01.2022SCM.dk

DANX byder ny primær investor velkommen

07.01.2021SCM.dk

DANX opkøber specialist i tidskritiske logistikløsninger

31.10.2018SCM.dk

Speditør ville udfordre transport- og logistikbranchen og fik succes