Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

Paneuropæiske specialist i kritisk servicelogistik, Carousel Logistics, en del af DANX Carousel Group, er glade for at annoncere opkøbet af irske full-service transport- og logistikvirksomhed, Alltrans. Opkøbet spiller en vigtig rolle i at styrke Carousels operation i Irland samt Vesteuropa og støtter DANX Carousel groups ambition om at blive den europæiske leder inden for tidskritisk In-night logistik.

22.09.2022

Sponseret

DanX

Kundefordele
Opkøbet giver alle DANX Carousels kunder adgang til Alltrans’ omfattende netværk og et forbedret serviceudbud i hele Irland, der faciliterer komplette end-to-end løsninger. Alltrans’ services omfatter ligeledes en landsdækkende service med levering næste dag, indenrigsdistribution med levering samme dag, international ad-hoc service og distribution af bulkgods. Denne forbedrede service portefølje kommer som et svar på stigende efterspørgsel i markedet og understøtter den hurtige levering af reservedele og produkter mellem Irland og det europæiske fastland.

Alltrans’ kunder vil drage fordele af Carousels etablerede europæiske luftnetværk for tidskritisk fragt til og fra Storbritannien og det europæiske fastland. Derudover vil Carousels markedsledende processer og egenudviklet teknologi tilsammen give fuld kontrol, særligt når det kommer til final mile. Kunder vil også drage fordele af forbedret rapportering og datakvalitet, som vil resultere i en forbedret daglig logistikstyring.

Om Alltrans
Med operation beliggende i Dublin og Cork og ca. 120 ansatte på tværs af landet, er Alltrans en ledende aktør i den irske transportindustri. Virksomheden lægger vægt på at levere kvalitetstjenester til engrosdistribution med fokus på medicinal- og sundhedssektoren.

DANX Carousel Group Managing Director – Vesteuropa, Lars Ryssel, kommenterer på opkøbet: ”Vores mission er at levere den bedste service til vores kunder uden at gå på kompromis. Udover at være et vigtigt skridt i at realisere vores ambition om at blive den europæiske leder inden for tidskritisk In-night logistisk, er denne nyhed også et godt eksempel på, hvordan vi lytter og reagerer på markedets efterspørgsel. Opkøbet samler førende teknologi, robuste tjenester og et forbedret kundefokus, hvilket i sidste ende giver kunderne velfungerende end-to-end løsninger, der lever op til, samt overgår, deres forventninger.

Desuden passer Alltrans perfekt til Carousel samt den bredere DANX Carousel group. Virksomheden har en lignende kultur og samme fokus på at vores teams er centrale for vores succes. Vi er derfor glade for at byde hele teamet velkommen til organisationen, og vi ser frem til at opnå mere succes sammen i fremtiden”.

I begyndelsen af året opkøbte den danske kapitalfond, Axcel, de to virksomheder, Carousel Logistics og DANX Group, som er specialister i tidskritisk reservedelslogistik og fusionerede dem efterfølgende.

Grundlægger af Alltrans, Paul Tuohy, tilføjer: ”Ved at blive en del af DANX Carousel group, er Alltrans i stand til at udvide sin serviceportefølje og tilbyde et større udvalg af tjenester - alt sammen til gavn for vores kunder. Sammenlægningen af disse to ligesindede virksomheder vil også give vores medarbejdere massere af muligheder, hvilket er særligt vigtigt for mig. Vores mange års succes har altid været på grund af det engagement, som vores fremragende team har vist, så jeg er glad for, at de også vil kunne drage fordele af de trænings- og udviklingsmuligheder, der følger med at være en del af en større virksomhed”.

CEO og grundlægger af Alltrans, Paul Tuohy, forbliver i virksomheden efter opkøbet for at sikre en problemfri overgang. Efter integrationen vil virksomheden blive ledet af den nuværende administrerende direktør, Lochlann Doherty, som vil arbejde tæt sammen med Carousel UK&IE Operationsdirektør, Andrew Lowery. Alle operationer, lokationer samt Account Management Teams vil forblive uændrede.

DANX Carousel fortsætter med at lede efter ligesindede virksomheder for at forbedre sin kundeportefølje, sit serviceudbud samt udvide sit europæiske aftryk. Interesserede parter skal kontakte findoutmore@carousel.eu for at tilkendegive deres interesse. For at finde ud af mere om vores irske tjenester, besøg venligst: https://www.carousel.eu/en/

Mere fra...

22.02.2023DanX

Sponseret

DANX indfører kunstig intelligens for at optimere planlægning af ruter og last

22.09.2022DanX

Sponseret

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

31.03.2022DanX

Sponseret

Carousel and DANX merger complete following approval by regulators

03.03.2022DanX

Sponseret

DANX opens first warehouse dedicated to automotive spare parts with a new logistics centre in Rosersberg

13.01.2022DanX

Sponseret

DANX byder Axcel velkommen som primær investor og fortsætter vækstrejsen sammen med Carousel

19.05.2021DanX

Sponseret

DANX og UT Transport går sammen i Nordsverige