DANX og UT Transport går sammen i Nordsverige

Norrland-regionen har oplevet en betydelig vækst med mange nye virksomheds-ekspansioner. Det langvarige samarbejde mellem UT Transport og DANX har nu ført til DANX’ opkøb af UT Transport I Norr AB. De to virksomheder har en lang fælles historie med fokus

19.05.2021

Sponseret

DanX

Gennem overtagelsen vil UT og DANX intensivere samarbejdet og fokusere på at udvikle en bred vifte af transportydelser, såsom effektiv dagtransporter og in-night distribution. Kombinationen gør det muligt for de to virksomheder at tilbyde en unik service til og fra Norrland til både eksisterende og nye kunder. Ambitionen er at levere hurtig og pålidelig transport til alle områder af Norrland fra de nordiske lande og Europa og tillige tilbyde hurtige leverancer fra Norrland til resten af Norden samt Baltikum.

UT Transport blev grundlagt i 1987, og Ulrika og Pierre Dorsch har ejet virksomheden siden år 2000. Ulrika og Pierre Dorsch vil fortsat lede UT Transport med Ulrik Find som fremtidig bestyrelses­formand.

Ulrika Dorsch, administrerende direktør for UT Transport udtaler: ”Vi har stor tillid til DANX, og vi er overbeviste om, at vores fælles fokus på god kvalitet og produktudvikling er positivt for vores kunder. Vores kombinerede kompetencer vil sikre en fortsat succesrig rejse for vores virksomheder. ”

Ulrik Find, administrerende direktør for DANX AB fortsætter: ”Jeg har samarbejdet med UT Transport i lang tid, specielt med Ulrika og Pierre, og jeg er overbevist om, at det er et perfekt match. For mig personligt har Norrland altid været mulighedernes land, og der er ingen tvivl om, at dette opkøb vil styrke DANX i Nordsverige, og at det for UT vil sikre de kompetencer, der er nødvendige for en vellykket fremtidig vækst - det er en win-win ”

DANX og UT Transport vil sammen fortsætte med at investere i forbedring af transportnetværket for at imødekomme kundernes nuværende og fremtidige behov.

DANX er den foretrukne transportpartner inden for in-night logistik i Norden og Baltikum. Vores kerneydelse er distribution af reservedele, og med UT Transport overtager DANX en virksomhed, der deler vores grundlæggende værdier og vil styrke vores kapacitet i Sverige.

Mere fra...

22.02.2023DanX

Sponseret

DANX indfører kunstig intelligens for at optimere planlægning af ruter og last

22.09.2022DanX

Sponseret

Carousel Logistics annoncerer opkøb af Alltrans og styrker sin tilstedeværelse i Irland

31.03.2022DanX

Sponseret

Carousel and DANX merger complete following approval by regulators

03.03.2022DanX

Sponseret

DANX opens first warehouse dedicated to automotive spare parts with a new logistics centre in Rosersberg

13.01.2022DanX

Sponseret

DANX byder Axcel velkommen som primær investor og fortsætter vækstrejsen sammen med Carousel

19.05.2021DanX

Sponseret

DANX og UT Transport går sammen i Nordsverige