De vil revolutionere bilindustrien med en opkoblet bil via IoT-platform

Lynk & Co er en global mobilitetsvirksomhed, der i partnerskab med Geely Holding, Geely Auto Group og Volvo Car Group, har udviklet en ’connected car’ – en opkoblet bil. Bilen benytter Orange Business Services IoT-platform og infrastruktur til at levere de forskellige online tjenester til bilisterne.

Lynk & Co er en global mobilitetsvirksomhed, der i partnerskab med Geely Holding, Geely Auto Group og Volvo Car Group, har udviklet en ’connected car’ – en opkoblet bil. Bilen benytter Orange Business Services IoT-platform og infrastruktur til at levere de forskellige online tjenester til bilisterne. Foto: PR..

27.08.2021

SCM.dk

‘01’ modellen er en SUV, hvor enkelthed er i højsædet. Lynk & Co tilbyder medlemsbaseret mobilitet til dem, der vil dele en bil i stedet for at anskaffe sig en på traditionel vis. Bilen kommer nemlig med en delefunktion, som giver bilens ejer mulighed for at generere en ekstra indkomst ved hjælp af de forskellige muligheder for deling. Lynk & Co medlemmer kan også selv kontrollere, monitorere og dele bilen direkte fra en app, der kommunikerer med bilen via cloud-teknologi.

Den integrerede bilteknologi er designet til at være så brugervenlig som mulig, uden at det koster ekstra. Alle biler er udstyret med store konfigurerbare touchskærme og telematik, som altid vil være forbundet til internettet og bilens cloud-løsning.  

Orange har i tæt samarbejde med Lynk & Co og deres søstervirksomhed CEVT, en innovativ teknologivirksomhed ejet af Geely Holding, udviklet en løsning, der understøtter Lynk & Cos forretningsmodel. Hver bil får gavn af Oranges IoT-styrede Global Connect løsning, som giver sikker og problemfri integration mellem de forbundne bilers tjenester, netværksadgang og online sporing. Det gør det muligt at forsyne ejeren med fx betalingsrapporter og vedligeholdelsesopdateringer.

Globale SIM-kort er integreret i bilen og IoT-forbindelsen fra Orange gør, at bilisterne kan bruge løsningen uanset geografisk placering grundet et roamingsystem, der automatisk skifter mellem tilgængelige netværksudbydere, så forbindelsen ikke kompromitteres. 

LÆS OGSÅ: Bring sætter fart på innovationen

”Nutidens kunder ønsker mobilitet og har ikke nødvendigvis lyst til at eje deres egen bil. Orange Business Services IoT-platform og den globale netværkskapacitet er afgørende for, at vi kan realisere vores vision om at skabe et mobilitetsbrand, der er født digitalt, og er designet til de altid opkoblede kunder”, siger udviklingschefen hos Lynk & Co, David Green.

”Vi er stolte af være en del af den nye generation af konstant forbundne biler, der kommer til at gøre trafikken mere sikker, enklere og mere bæredygtig. Vores innovative tilgang til konnektivitet gør, at vores kunder kan gøre brug af forbundne tjenester, som Lynk & Co har gjort det”, siger Senior Vice President for Orange Business Services i Europa, Nemo Verbist.

Kunderne kan, direkte efter at have købt en Lynk & Co bil, vælge at udbyde den til deling, evt. på månedsbasis, og hermed generere en ekstra indkomst. Bilerne og mobilitetstjenesterne tilgås online eller via Lynk & Co medlemsklubber, der er designet til at være et socialt mødested frem for et egentligt showroom. I øjeblikket er der åbnet tre medlemsklubber hhv. i Amsterdam, Antwerpen og Göteborg, mens der snart åbnes nye i Berlin, Barcelona, Milan og Paris. Flere vil følge. Det oplyser Orange Business Services i en pressemeddelelse.

- PBH

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

01.03.2024SCM.dk

DSV overgår Tesla med verdens største tagplacerede solcelleanlæg

01.03.2024SCM.dk

Nyt opkøb skaber kæmpe enhed for Unity Enterprise-udvikling

27.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Webinar: Alt du skal vide om EDIFACT

26.02.2024SCM.dk

Manglende kompetencer er stopklods for brug af cobots

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

22.02.2024SCM.dk

Robotindustri mødes om AI, den grønne omstilling og fremtidens arbejdsmarked

21.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Derfor bør du opgradere din On-Premise-løsning

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup