Den nye generation af lagerautomater på CeMat

CeMat2014 ses som en verdenspremiere for EffiMat, den eneste danske producent af lagerautomater. Det er første gang eksperter fra hele verden får muligheden for at se en EffiMat® blive demonstreret.

EffiMat Storage Technology er den eneste danske producent af lagerautomater. På CeMat messen i Hannover (19-23 Maj), udstiller vi den nyeste version den nytænkende EffiMat®.

EffiMat® er svaret på mange af fremtidens logistikudfordringer. Med den høje plukhastighed og mange integrationsmuligheder, ses EffiMat® som den revolutionerende nye generation af lagerautomater.

En EffiMat® har potentiale til at forbedre effektiviteten i både produktions og distributions miljøer. Især inden for opbevaring og pluk af småvarer, som f.eks. inden for e-handel og bilindustriens produktions.

Det var i forbindelse med den sidste CeMat messe for blot tre år siden, at stifterne bag EffiMat fik ideen til den nye lagerautomat. På det tidspunkt udtrykte Tommy Langhoff, tidligere direktør i EffiMat, sin undring over de mangler han så i de lagerautomaterne der blev udstillet. Dermed blev ideen skabt. Han tog hjem og arbejdede videre med sine ideer, og på blot tre år er EffiMat blevet klar til at udstille på det samme sted, konceptet blev født.

Besøg os på messen i Hal 13, plads B49. Her vil vores salgskonsulenter og serviceteknikere kunne rådgive om netop din virksomheds automatiseringsbehov, og der vil være mulighed for at se en demonstration af EffiMat® lagerautomaten.

Kontakt os på info@effimat.com for mere information og billetter.

Ses vi i Hannover?

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT