Den svenske detailkæde Rusta går live med IFS Applications

Løsningen fra IFS er implementeret i 81 butikker samt lagre og kontorer i Sverige, Norge, Kina, Indien og Thailand.

Rusta, som er en førende svenske detailforhandler af bolig- og fritidsprodukter er gået live med IFS Applications™ for Retail i hele deres internationale organisation.

Som IFS informerede om i december 2013 valgte Rusta at implementere IFS Applications for at understøtte fremtidig vækst og international ekspansion. Løsningen gik live i slutningen af september 2014 og alle 81 butikker i Sverige og Norge kørte IFS Applications i begyndelsen af november, blot 11 måneder efter projektet var startet.

Udover de skandinaviske butikker og lagre har Rusta også en række kontorer og centrallagre i Kina, Indien og Thailand. Virksomheden har i alt cirka 1300 ansatte. Takket være IFS Applications har Rusta kunnet effektivisere deres komplekse værdikæde, samt eliminere en række specialløsninger og Excel-baserede processer.

– Takket være IFS Applications er vi nu godt på vej til at nå vores mål om at have branchens mest effektive it-afdeling. Med tanke på hvor hurtigt IFS Applications blev implementeret, er vi sikre på, at vi vil få et lige så hurtigt afkast af vores investering, både via reduktion af antallet af datakilder og som følge af øget brugereffektivitet, siger Päivi Redig, CIO, Rusta.

– Vi er meget glade for at offentliggøre denne vellykkede implementering af IFS Applications i Rusta, som er en af de hurtigst voksende detailhandelsvirksomheder i Skandinavien. Implementeringen er en vigtig milepæl, både for vores IFS Center of Excellence for Retail, samt for virksomheden generelt. Med IFS Applications vil Rusta få et mere konsolideret overblik over deres virksomhed, hvilket vil gøre dem i stand til hurtigere at reagere på ændringer i markedet og sikre dem en skalerbar løsning for fremtidig vækst, siger Glenn Arnesen, CEO, IFS Scandinavia.

http://www.ifsworld.com/dk/nyheder-og-events/nyheder/2014/12/01/09/00/swedish-retailer-rusta-goes-live-with-ifs-applications/

06.05.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS Managed Cloud på Microsoft Azure nu globalt tilgængelig

05.05.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS lancerer IFS Applications 9 på IFS World Conference 2015 i Boston

07.04.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

How agile is your business?

07.04.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS indgår samarbejdsaftale med Accenture omkring salg og leverance i Norden

26.01.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS Applications effektiviserer Stadiums supply chain

13.01.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

Den svenske detailkæde Rusta går live med IFS Applications