IFS Managed Cloud på Microsoft Azure nu globalt tilgængelig

Kunder kan nu drage nytte af en single-tenant cloud-løsning, hvor IFS håndtere cloud-infrastruktur, operativsystem, database, middleware samt drifter IFS Applications

 IFS Applications™ nu er globalt tilgængelig som en managed service på Microsoft Azure. IFS Managed Cloud på Microsoft Azure blev i dag præsenteret på IFS World Conference 2015 og tilbyder en fleksibel og omkostningseffektiv måde at installere og drifte IFS Applications.

IFS Managed Cloud, optimeret til IFS Applications 8 og 9, er en sikker single-tenant-løsning i det globalt førende Azure-miljø. Kunder kan nu vælge hvordan og hvornår ændringer af IFS Applications skal ske samt specificere vedligehold og opgraderinger, som passer til deres behov. Løsningen lader virksomhedens it-personale fokusere på at understøtte virksomheden i stedet for at håndtere infrastruktur, databaser og applikationer.

– IFS Managed Cloud er en milepæl i vores virksomheds historie idet løsninger tilbyder vores kunder en række nye muligheder for at implementere, drifte og bruge vores løsninger. Vi har udviklet IFS Managed Cloud for at levere fleksibilitet, forbedret sikkerhed og pålidelighed på et niveau, som havde været svært og dyrt at opnå via en lokal installation. Med den nye applikationsarkitektur i IFS Applications 9 samt muligheden for at udnytte Azures globale netværk af datacentre, tilbyder vi en fremtidssikret cloud-løsning, som reducerer kompleksitet, risici og omkostninger, siger Dan Matthews, CTO i IFS.

– Selvom flere og flere virksomheder vender sig imod cloud-løsninger, for at øge hastigheden og mindske omkostningerne, er det vigtigt at huske, at ikke alle løsninger er ligeværdige. Forbedret sikkerhed, global tilgængelighed og integration med virksomhedens eksisterende it-miljø er også vigtige faktorer, som leveres som standard med Microsoft Azure. IFS Managed Cloud på Microsoft Azure udnytter disse muligheder på en ideel måde for at hjælpe virksomheder med at drage fordel af skyen, siger Vibhor Kapoor, Director of Product Marketing, Microsoft Azure.

Find mere information om IFS’ cloud-løsninger på www.ifsworld.com/cloud.

06.05.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS Managed Cloud på Microsoft Azure nu globalt tilgængelig

05.05.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS lancerer IFS Applications 9 på IFS World Conference 2015 i Boston

07.04.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

How agile is your business?

07.04.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS indgår samarbejdsaftale med Accenture omkring salg og leverance i Norden

26.01.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

IFS Applications effektiviserer Stadiums supply chain

13.01.2015IFS Danmark A/S

Sponseret

Den svenske detailkæde Rusta går live med IFS Applications