Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

Descartes Systems Group, en global leverandør af logistikløsninger med kontorer rundt omkring i Norden, har opkøbt BoxTop Technologies Limited (BoxTop).

Foto: Adobe Stock

Descartes Systems Group, en global leverandør af logistikløsninger med kontorer rundt omkring i Norden, har opkøbt BoxTop Technologies Limited (BoxTop), en førende leverandør af løsninger inden for Shipment Management, som hjælper leverandører af logistiktjenester med at håndtere deres fragt.

– Vi har haft et succesfuldt samarbejde med BoxTop i en årrække, og det var det næste logiske skridt i vores partnerskab, siger Scott Sangster, General Manager Logistics Services Providers hos Descartes, og fortsætter:

– BoxTop har en fremragende løsning til små og mellemstore leverandører af logistiktjenester, og vi ser en mulighed for at integrere den med flere løsninger på GLN. Det vil hjælpe os med at levere mere værdi til BoxTops kunder og ekspandere til flere lande i Europa.

BoxTop er baseret i Storbritannien og hjælper leverandører af logistiktjenester med at digitalisere deres virksomhed og indgå i et bredere logistikfællesskab for fragthåndtering. Leverandører af logistiktjenester bruger BoxTops platform til sikker og effektiv transporthåndtering af varer fra tilbud til ruteplanlægning, booking og slutlevering. BoxTop er eksisterende partner til Descartes, som bruger Descartes Global Logistics Network (GLN) til at hjælpe sine kunder med at få synlighed i deres forsendelser, uafhængigt af transportmåde, og foretage elektroniske tolddeklarationer.

– Leverandører af logistiktjenester vil fortsat spille en vigtig rolle for den globale økonomi. I takt med at de fortsætter med at digitalisere deres forretning, vil vi sikre, at leverandører af logistiktjenester har adgang til en bred vifte af løsninger til at håndtere forsendelsernes livscyklus på en sikker og effektiv måde, siger Edward J. Ryan, CEO hos Descartes, og tilføjer: 

– Opkøbet af BoxTop giver os en bedre position til at levere endnu mere værdi til denne gruppe. Vi er glade for at byde BoxTops medarbejdere, kunder og partnere velkommen hos Descartes.

BoxTop har hovedkontor i Windsor, England. Descartes købte BoxTop for ca. 10,25 millioner GBP (13 millioner USD).

Mere fra...

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

07.05.2024Descartes

Sponseret

Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

10.01.2024Descartes

Sponseret

Fire tendenser, der vil forme logistik- og transportbranchen i 2024