Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

Descartes Systems Group, med flere kontorer i Norden, opkøber Aerospace Software Developments (ASD).

Foto: Adobe Stock

Descartes Systems Group, med flere kontorer i Norden, opkøber Aerospace Software Developments (ASD). En irsk virksomhed, der leverer toldsoftware til logistikleverandører samt RFID-løsninger til luftfartslogistik. Den nye teknologi vil hjælpe Descartes eksisterende kunder i Norden, som bruger Descartes Global Logistics Network (GLN).

– Descartes Global Logistics Network (GLN) er designet til at hjælpe speditører, transportører og logistikleverandører med at samarbejde om at håndtere hele forsendelsernes livscyklus, siger Ken Wood, der er EVP Product Management hos Descartes, og fortsætter: 

– Denne kombination med ASD er et stærkt supplement til vores nuværende produktsortiment. ASD tilfører dybdegående irsk toldekspertise og en moderne teknologiplatform til toldbehandling i flere lande. Vi ser også store synergier for flyselskaberne ved at kombinere ASD’s RFID-baserede løsninger med Descartes CORE BLE-platform til sporing i realtid, konstaterer Ken Wood.

ASD’s toldløsninger, der drives under varemærket Thyme-IT, hjælper importører, eksportører og logistikleverandører med at opfylde de irske lovkrav til import og eksport på en sikker og effektiv måde. Desuden hjælper ASD’s RFID-løsninger globale flyselskaber og jordpersonel med at overholde de forskellige flyselskabers regler ved hjælp af unik identifikation, tagging og sporing.

– I takt med at kunderne i stigende grad ønsker at håndtere flere forretningsprocesser med én leverandør, fortsætter vi med at tilføje løsninger til GLN, så de kan gøre dette, siger Edward J. Ryan, der er CEO hos Descartes, og fortsætter: 

– ASD deler vores vision om at servicere det bredere globale logistikfællesskab af speditører, transportører og logistikleverandører. Vi er glade for at byde Aerospace Software Developments medarbejdere, kunder og partnere velkommen til Descartes, siger Edward J. Ryan, der er CEO hos Descartes.

ASD har hovedkontor i Dublin, Irland. Descartes arrangerede opkøbet af ASD for ca. 57 millioner euro (61 millioner $US), hvoraf 54 millioner euro blev betalt kontant, og den endelige transaktion forventes at finde sted i Descartes fjerde kvartal i regnskabsåret 2025.

Mere fra...

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

07.05.2024Descartes

Sponseret

Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

10.01.2024Descartes

Sponseret

Fire tendenser, der vil forme logistik- og transportbranchen i 2024

17.10.2023Descartes

Sponseret

Six ways to improve food & beverage distribution to hospitality outlets

17.10.2023Descartes

Sponseret

Why pharmacies are turning to route optimisation