DHL blandt de bedste danske store arbejdspladser

Great Place to Work har sat navn på de virksomheder, der har klaret sig bedst i hver deres brancher i Danmark og i udlandet. DHL Express indtager fjerdepladsen.

Noget af det, der gør DHL Express til en af Danmarks bedste største arbejdspladser er, at der er en del intern træning af medarbejderne. Her er adm. direktør Claus Lassen i gang med at undervise nogle af de danske medarbejdere. Foto: DHL Danmark.

22.11.2016

SCM.dk

”For enhver virksomhed er medarbejderne dem, der gør forskellen i dagligdagen. Det er dem, der har kontakten til kunderne og det er dem, der kommer med de gode idéer. Sammen med mit lederteam er det min fornemmeste opgave at sørge for, at medarbejderne har de rette rammer til at udfolde sig. Anerkendelsen fra Great Place to Work og vores flotte placering er blot et resultat af det, vi arbejder med hver dag.”

Læs også: DHL reetablerer sig i Storbritannien

Sådan siger adm. direktør for DHL Express i Danmark, Claus Lassen, om den fjerdeplads – én placering højere end sidste år – som hans virksomhed indtager på den netop udgivne rangering over de bedste danske store arbejdspladser, som netop Great Place to Work står bag.

Det der er lykkedes for den danske division af det verdensomspændende tyske kurerfirma er ifølge virksomheden selv arbejdet med pleje af de 510 medarbejdere i Danmark, hvilket har skabt en ’særlig holdånd’. Det sker bl.a. ved, at det er lederne i firmaet, der træner samtlige medarbejdere på forskellige kurser i løbet af året. Og senest har virksomheden iværksat fysisk træning i arbejdstiden efter fransk forbillede.

”Hvis man mentalt og fysisk er i god fysisk form, gør det arbejdsdagen bedre både for en selv og for ens kollegaer. Derfor har vi indført styrketræningsøvelser både i terminalerne og i kontormiljøet. Det gør, at alle får en god start på dagen og endnu vigtigere, at de bliver ladet op af energi. Vi tror på, at det skal være muligt at tage hjem fra arbejde opladet af energi i stedet for, at det er et sted, hvor man kommer og lægger energi,” siger direktør for HR og forretningsudvikling i DHL Express, Pia Skat-Rørdam.

Læs også: Robotter kan skaffe danske arbejdspladser

Metoden til at finde frem til de bedste arbejdspladser er udviklet af Great Place to Work® i San Francisco. Alle danske arbejdspladser med minimum 20 medarbejdere har mulighed for at deltage i undersøgelsen. I 2016 har i alt 128 arbejdspladser gennemført undersøgelsen. Heraf beskæftiger 88 af de deltagende arbejdspladser 50-499 medarbejdere, 14 beskæftiger flere end 500 medarbejdere og 26 arbejdspladser beskæftiger 20-49 medarbejdere.

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

22.05.2024SCM.dk

Vi kommer ikke i mål ad frivillighedens vej

22.05.2024SCM.dk

Dansk NGO kan nu verificere klimaprojekter

17.05.2024SCM.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024SCM.dk

Palle- og forsyningskædevirksomhed får ny landechef

16.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Hvad er NIS2?

16.05.2024SCM.dk

Udsigt til besøgsrekord på El & Teknik ´24

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup