DHL blandt verdens bedste arbejdspladser

Magasinet Fortune står bag en undersøgelse, der rangerer de 100 bedste virksomheder at arbejde for i verden. Mens it-virksomheden Salesforce har indtaget førstepladsen, er DHL blevet belønnet med en ottendeplads.

Fortune har sammen med Great Place to Work udgivet årets liste over verdens bedste multinationale arbejdspladser. DHL har blevet kåret som det ottende bedste sted i verden at arbejde. Foto: DHL. .

06.11.2017

SCM.dk

For at kunne rangere arbejdspladserne har Great Place to Work foretaget en række interviews med tilfældigt udvalgte medarbejdere fra tusindvis af multinationale arbejdspladser. Hvorvidt arbejdspladsen er god vurderes ud fra ni kerneområder, der ses som afgørende, for at medarbejdere kan skabe tillid, føle stolthed og fællesskab på arbejdspladsen: Inspiration, information, involvering, påskønnelse, udvikling, omsorg, ansættelse og velkomst, fejring samt lighed og socialt ansvar.

Begejstring hos DHL
Helt i toppen af årets liste ligger den amerikanske it-virksomhed Salesforce. Man skal dog ikke langt ned, før transport- og logistikbranchen dukker op i form af DHL. Det tyske selskab har opnået en ottendeplads – en placering, der blandt andet er baseret på virksomhedens upartiskhed ved forfremmelser, involvering af medarbejderne i ledelsesbeslutninger samt virksomhedens evne til at holde medarbejderne opdaterede om ændringer og nyheder.

”At blive anerkendt som en af verdens bedste arbejdspladser gør os alle stolte i DHL Express”, siger Ken Allen, adm. direktør for DHL Express. Han fortsætter:

”Great Place to Work er et af de strengeste akkrediteringsorganer og rangeringen er desuden baseret på resultaterne af en anonym spørgeundersøgelse blandt tusinder af medarbejdere. Vi er derfor ret begejstrerede over at se resultatet af vores investering i medarbejderne og i interne HR-programmer i verdensklasse”.

Læs også: DHL tester postrobot i Tyskland

Den 14. november løfter Great Place to Work i Danmark sløret for dettes års liste over de bedste, danske arbejdspladser.  

-CHM

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle