DHL introducerer unik CO2 rapportering

DHL Global Forwarding, Freight udvider den grønne service med en ny rapport, som automatisk beregner CO2 udledningen. Denne unikke rapport er tilgængelig for kunder verden over.

København, 4 oktober, 2013: DHL Global Forwarding, Freight, har som den førende globale udbyder af luft- og søfragt samt vejtransport i Europa glæden af at være de første i industrien til at introducere en automatisk CO2 rapport som en del af track & trace systemet.  CO2 rapporten overholder de nyeste branchestandarder og normer.  Fra d. 1. oktober og fremefter er det muligt for kunderne at se deres CO2 udledning fra deres forsendelser i DHL’s webbaserede service “DHLi Public Tracking” og “Active Tracing”.  Denne CO2 rapport vises automatisk i systemet. Den nye funktion er tilgængelig for kunder på verdensplan.

“Flere og flere kunder kræver præcise udregninger af deres individuelle CO2 udledning, når de sender forsendelser.  Nye europæiske standarder samt den nye regulering fra den franske regering om beregning af drivhusgasser for transport forstærker tendensen.  Ved at tilføje automatiske CO2 rapporter i vores allerede eksisterende trackingværktøjer opnår vi konkurrencefordele, og vores kunder får individuelle rapporter, der er nemme at få adgang til”, siger Roger Crook, CEO DHL Global Forwarding, Freight.

For at modtage en individual CO2 rapport via “Track & Trace” eller via “Active Tracing” skal kunderne bare indtaste forsendelsens bookingnummer og klikke på CO2 rapportknappen. Systemet vil derefter give brugeren en individual CO2 rapport.  Rapporten er i overensstemmelse med den europæiske standard EN 16258, som er udviklet af det europæiske udvalg for standardisering (CEN), såvel som det nye franske dekret 2011 – 1336, som trådte i kraft d. 1 oktober 2013.

Frankrig har sin egen rapporteringsmetode, idet den franske regering øgede reglerne for miljøbeskyttelse efter miljøtopmødet – summit Grenelle de l’environment i Paris i 2011.  Det franske dekret kræver en obligatorisk CO2 rapport på transporter til, fra og inden for Frankrig.   

DHL Global Forwarding, Freight tilbyder en række grønne ydelser, såsom CO2 rapporter, Carbon Dashboard (et simuleringsværktøj som viser transportkædens effektivitet) samt kundespecifikke optimeringsprojekter.
De automatiske CO2 rapporter i track & trace systemerne giver kunderne gennemsigtighed, hvad angår de miljømæssige konsekvenser af deres transporter.  En mere detaljeret information om de samlede transporter kan opnås ved at anmode om en konsolideret CO2 rapport.

Du kan finde mere information om vores grønne logistic løsninger her
http://www.dhl.com/en/about_us/green_solutions.html

Her kan du få adgang til vores tracing websites
http://activetracing.dhl.com
https://dhli.dhl.com/dhli-client/publicTracking

For yderligere information kontakt venligst:
DHL Freight
Marie-Louise Frederiksen Ndiaye
Tel.: +45 43 48 95 24
E-mail: marie.louise.ndiaye@dhl.com
På internettet: www.dp-dhl.com/press
Følg DHL på: twitter.com/DeutschePostDHL

DHL – The Logistics company for the world

DHL er den globale markedsleder indenfor transport og logistik og “The Logistics company for the world”. DHL er ekspert i internationale kurerforsendelser, sø- og luftfragt, vej og banetransport, trediepartslogistik samt internationale post services. DHLs globale netværk består af mere end 220 lande og  285.000 dedikerede medarbejdere er parate til at opfylde kundernes forsyningskæde behov ved at kombinere fremragende service med lokalkendskab. DHL tager sit sociale ansvar alvorligt, og støtter klimabeskyttelse, katastrofeberedskab og uddannelse.

DHL er en del af Deutsche Post DHL. Koncernen omsatte for mere end 55 milliarder euro i 2012.
Mere information: www.dp-dhl.com

Mere fra...

07.03.2023DHL Freight

Sponseret

DHL Express er første globale ekspresleverandør til at give kunderne muligheden for at tilvælge bæredygtigt flybrændstof

30.09.2022DHL Freight

Sponseret

Europas bedste arbejdsplads er kåret

19.11.2021DHL Freight

Sponseret

DHL og Grundfos tester brugen af Bio-LNG på landevejstransport med lovende resultater

10.02.2021DHL Freight

Sponseret

The potential of multisourcing

15.12.2020DHL Freight

Sponseret

DHL starts international COVID-19 vaccine distribution

07.01.2020DHL Freight

Sponseret

DHL Freight udvider lagerkapaciteten med 3000 kvm i Nordjylland