Europas bedste arbejdsplads er kåret

For andet år i træk har Great Place to Work® kåret logistikvirksomheden DHL Express til den bedste arbejdsplads i Europa. Det er resultatet af et årelangt arbejde med forskellige iværksatte initiativer for at øge medarbejdertilfredsheden. Resultatet er en kultur, der er præget af respekt og anerkendelse af hinanden – og som altså nu igen er blevet præmieret.

Medarbejderne er glade hos DHL Express - og med god grund: logistikvirksomheden er dedikeret til at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejdertilfredsheden er i top. Dét har gjort den til den bedste arbejdsplads i Europa..

"Great Place to Work prisen er en bemærkelsesværdig anerkendelse af vores indsats og dedikation for at skabe en inkluderende, positiv og retfærdig arbejdsplads. Selvom vi virkelig er glade for anerkendelsen, vil vi fortsætte med at stræbe efter forbedringer og fortsætte med at investere i det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi er en virksomhed, der sætter mennesker først, og har derfor vores medarbejdere i centrum af vores forretning. Vores kultur er funderet i respekt for hinanden og det er fortsat en vigtig drivkraft for vores medarbejderes motivation og tilfredshed. Vi vil derfor fortsætte med at investere i vores kultur især gennem initiativer inden for sundhed og velvære,” siger Alberto Nobis, CEO Europe DHL Express.

Det er andet år i træk, at DHL Express er kåret som den bedste arbejdsplads i Europa af Great Place to Work. Great Place to Work og The Economist Group anerkender dermed den internationale logistikvirksomheds dedikation til sine medarbejdere og dens investeringer i at skabe en stærk kultur med mennesket først og med rod i et formålsdrevet arbejde.

For DHL Express betyder det derfor meget at værdsætte og anerkende medarbejdernes indsats. Derfor investerer virksomheden årligt i talrige medarbejderinitiativer. For eksempel aktiveres og opfordres medarbejdere til at støtte formål, de brænder for med initiativet ’DHL's Got Heart’. Og 'DHL4All'-rammen, der er centreret om at skabe en tilhørskultur for medarbejdere uanset deres nationalitet, etnicitet, evner, køn eller seksuelle orientering, er også en stærk drivkraft for en fair og inkluderende praksis. Alle medarbejdere deltager i den interne træning som 'Certified International Specialist' (CIS). Her lærer de om kulturen, og træningen er hjertet af DHL Express, for medarbejderne får den viden, de benytter hver dag for at levere den bedst tænkelige service for kunderne.

"At blive kåret til 'Bedste Arbejdsplads’ i Europa for andet år i træk er en fantastisk præstation af vores medarbejdere i DHL Express. Jeg er meget stolt af vores teams og det arbejde, de har udført – især med at håndtere pandemien. Vi oplever, at unge medarbejdere i stigende grad fokuserer på en positiv kultur på arbejdspladsen og på fleksibilitet i hverdagen. Vi imødekommer disse præferencer ved bevidst at investere i adskillige initiativer for vores medarbejdere. Og vi vil blive ved med at opbygge en inkluderende og anerkendende arbejdsplads med lige muligheder for alle og dyrke de uforglemmelige øjeblikke, der betyder noget for alle,” siger Alastair McCambridge, der er Senior Vice President HR hos DHL Express Europe.

For at blive betragtet som den bedste arbejdsplads i Europa skal virksomhederne deltage i de nationale Great Place to Work-kåringer. De bygger på fortrolige undersøgelsesdata, der vurderer medarbejdernes oplevelser af tillid, innovation, virksomhedsværdier og ledelse, og kvantificerer hver virksomheds præstation. Virksomheder vurderes også med hensyn til deres engagement i deres skabelse af en inkluderende arbejdsplads, der omfatter alle medarbejdere, uanset deres identitet og baggrund.

"Tillykke til DHL Express for endnu en gang at være den bedste arbejdsplads i Europa, og for at sætte medarbejdertilfredsheden først. De bedste arbejdspladser i Europa udlever missionen om at skabe et Great Place to Work og gør det virkelig til et fantastisk sted at arbejde for alle," siger Michael C. Bush, der er Global CEO for Great Place to Work.

Mere fra...

07.03.2023DHL Freight

Sponseret

DHL Express er første globale ekspresleverandør til at give kunderne muligheden for at tilvælge bæredygtigt flybrændstof

30.09.2022DHL Freight

Sponseret

Europas bedste arbejdsplads er kåret

19.11.2021DHL Freight

Sponseret

DHL og Grundfos tester brugen af Bio-LNG på landevejstransport med lovende resultater

10.02.2021DHL Freight

Sponseret

The potential of multisourcing

15.12.2020DHL Freight

Sponseret

DHL starts international COVID-19 vaccine distribution

07.01.2020DHL Freight

Sponseret

DHL Freight udvider lagerkapaciteten med 3000 kvm i Nordjylland